طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه سوپ مرغ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

جو دوسر – یک لیوان سرخالی
برنج نیمه – ۳ قاشق غذاخوری
ماش – یک قاشق غذاخوری
آب‌لیموی تازه – یک قاشق غذاخوری
گردن و بال مرغ – ۴ عدد
گشنیز و شوید و جعفری خردشده – به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه – به میزان لازم
پیاز متوسط – یک عدد
هویج – یک عدد
کشک – به میزان لازم
آب – ۴ لیوان
روغن – به میزان لازم

۱- جو دوسر را از شب قبل خیس می‌کنیم.
۲- اول پیاز و مرغ را با روغن کمی تفت می‌دهیم و بعد برنج و جو دوسر و ماش را با ۴ لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم بپزد.
۳- ۲۰ دقیقه بعد هویج نگینی شده را با ادویه و آب‌لیموی تازه اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم سوپ بپزد.
۴- در ۱۵ دقیقه آخر سبزی ها را اضافه
می کنیم .
۵- برای تزیین می توانید کشک هم اضافه کنید.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.