طرز تهیه سمبوسه با نان لواش
هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه سمبوسه با نان لواش در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
سمبوسه یک غذای بسیار خوشمزه و ساده است که به راحتی می توان آن را در منزل درست کرد .
سمبوسه در ایران یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار است .
در ادامه شما را با نحوه پخت سمبوسه آشنا می کنیم .
طرز تهیه سمبوسه با نان لواش
همچنین در آخر این مطلب نحوه پیچیدن سمبوسه به صورت مثلثی با نان را برای شما گردآوری کرده ایم .
با ما همراه باشید .
مواد لازم برای سمبوسه
سیب زمینی آب پز ۳ عدد
نان لواش ۶ عدد
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
زردچوبه ، فلفل و نمک به مقدار لازم
در صورت دلخواه می توانید در سمبوسه از رب گوجه فرنگی ، قارچ و تخم گشنیز نیز استفاده کنید .
طرز پخت سمبوسه
در ابتدا پیاز را رنده کرده و به همراه مقداری روغن تفت دهید .
گوشت چرخ کرده را به همراه زردچوبه ، فلفل و نمک در داخل قابلمه ریخته و با حرارت ملایم بپزید .
سیب زمینی های آب پز شده را له کرده سپس به گوشت چرخ کرده اضافه کنید .
حالا جعفری خرد شده و نمک را در داخل قابلمه ریخته و با همدیگر مخلوط کنید .
حالا مواد اصلی سمبوسه آماده شده است .
نان لواش یکی از مواد بسیار لازم و ضروری برای تهیه سمبوسه است .
مقادیر گفته شده برای تهیه سمبوسه برای ۶ عدد نان لواش کافیست .
در ابتدا نان ها را به صورت نوارهای ۱۰ سانتی متری برش دهید .
مواد لازم برای تهیه سمبوسه را که از قبل آماده کردیم با استفاده از قاشق در گوشه ی نان ریخته و آن را مطابق عکس برمیگردانیم .
قسمت پایین آن را با انگشت برگ برگردانید و مطابق شکل تا بزنید تا سمبوسه شکل مثلثی به خود بگیرد .
این کار باعث می شود هنگام سرو سمبوسه محتویات آن خارج نشود .
پس از اینکه سمبوسه را پیچیدید کافیست آنها را در داخل روغن سرخ کرده و بر روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن به صورت کامل گرفته شود .
حالا میتوانید سمبوسه را در داخل ظرف چیده و آنها را با سبزیجات ، گوجه و لیمو ترش تزیین کنید .
پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب بخش غذاهای ایرانی سر بزنید .