طرز تهیه سس خردل برای فلافل

طرز تهیه سس خردل برای فلافل

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه سس خردل برای فلافل” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

سس خردل برای فلافل بسیار خوشمزه و دلچسپ می باشد که طرز تهیه آن را در ادامه می توانید مشاهده نمایید.
مواد لازم برای دری درست کردن سس خردل :
عصاره خردل :۲ قاشق چایخوری
سرکه سفید :۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون :۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه :مقداری
طرز تهیه سس خردل :
برای تهیه این سس کافیست همه مواد اولیه را با هم مخلوط کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا سس خردل تهیه شود.

طرز تهیه سس انبه
مواد لازم :

پودر انبه :یک قاشق غذاخوری سر پر
سرکه سفید :دو سوم لیوان
آب :نصف لیوان
نمک :مقداری
فلفل قرمز :یک چهارم قاشق چایخوری
روش درست کردن سس انبه :
داخل ظرفی پودر انبه را به همراه سرکه سفید ، نک و فلفل و نیز نصف لیوان آب بریزید و با قاشق خوب بهم بزنید تا پودر انبه حل شود.وقتی ۳ تا ۴ دقیقه سس انبه را هم زدید ،آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتبا هم بزنید تااا جوش بیاید و کم کم غلیظ شود و مثل ماست شود که تقریبا ۱۰ دقیقه ای طول می کشد.

سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود . سس پس از سرد شدن غلیظ تر می شود.

سس انبه را در یک شیشه یا جا سسی تمیز بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکته ها :

سس انبه برای یک تا دو ماه در یخچال قابل نگهداریست و خراب نمی شود.

پودر انبه را قبل از حرارت خوب هم بزنید چون بعد از حرارت دیدن دیگر حل نمی شود.

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.