طرز تهیه دونات خانگی، خوشمزه ترین شیرینی خانگی

طرز تهیه دونات خانگی، خوشمزه ترین شیرینی خانگی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه دونات خانگی، خوشمزه ترین شیرینی خانگی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

دستور تهیه دونات خانگی پیچیدگی خاصی ندارد فقط باید “نکات پخت دونات” را به خوبی بدانید و آنها را رعایت کنید تا دونات خوشمزه و پف دار تهیه کنید.

نکات کلیدی تهیه دونات خانگی :

دونات بدون شک یکی از خوشمزه ترین شیرینی های اختراع شده می باشد که کودکان و بزرگسالان عاشق آن هستند

البته به این شرط که به خوبی تهیه شود و تمام نکات پخت دونات در آن رعایت شود پس با ما همراه باشید.

نکات پخت دونات

مهمترین نکات تهیه دونات:

برای اینکه دونات به خوبی پف کند حتما تابه ای که در آن دونات ها را سرخ میکنید با ارتفاع از سطح شعله نگهداری کنید

و به صورت دورانی ظرف را بچرخانید تا به خوبی دونات ها پف کند و از سوختن آن جلوگیری شود.

برای اینکه یک دونات با کیفیت داشته باشید حتما باید آن را در روغنی که دمای مناسبی دارد

بپزید یعنی اگر روغن دمای زیادی داشته باشید روی دونات سیاه می شود و درون آن نمی پزد

و اگر دمای روغن کم باشد زمان زیادی برای پخت دونات نیاز دارید

که این خود باعث جذب شدن مقدار زیادی روغن به دونات می شود

پس حتما دمای مناسب که حدود ۱۸۰ تا ۱۹۰ درجه هست را انتخاب کنید.

پخت هر طرف دونات باید حدود ۶۰ ثانیه از شما زمان بگیرد

اگر کمتر یا بیشتر از این زمان را برای پخت آن صرف کنید

یعنی دمای روغن شما مناسب نبوده و از کیفیت دونات شما کاسته می شود

پس دمای روغن را جدی بگیرید.

بعد از آماده شدن دونات و بعد از اینکه مقداری دونات سرد شد

برای اینکه عطر خوبی بگیرند

بهتر است مقدار کمی وانیل یا پودر هل را با مقداری خاک قند مخلوط کنید و روی دونات ها بریزید.

حتما از خمیر مایه تازه استفاده کنید تا دونات به خوبی پف کند.

اگر خمیر مایه در دسترس نبود می توانید به همان اندازه از مخلوط جوش شیرین و آبلیمو استفاده کنید.

خمیر دونات با خمیر بقیه شیرینی ها متفاوت است و باید تا می توانید کاتر زدن آن را خیلی نزدیک به هم انجام دهید

چون اگر خمیر دونات جمع شود و سپس پهن شود کیفیتش کمتر می شود پس حتما این نکته را رعایت کنید.

حتما زمان کافی برای استراحت خمیر دونات در نظر بگیرد چون اگر این کار را نکنید

هم جلوی پف آن را می گیرد و هم باعث می شود دونات خودش را جمع کند و سفت شود.

اگر بعد از ور آمدن خمیر بقیه مراحل پخت دونات مانند فرم دهی را شروع نکنید

و خمیر را بیش از حد استراحت دهید موقع پخت دونات بسیار به خود روغن جذب می کند و چرب می شود.

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.