طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه

طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه خورش به جا افتاده و بسیار خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

یکی از خوشمزه ترین و رسمی ترین غذاهای پاییزی، خورش به است. باتوجه به اینکه در پخت این “خورش به” و آلو مورد استفاده قرار گرفته و به این ترکیب شکر نیز اضافه می شود.
طرز تهیه خورشت به اصفهانی
مواد لازم برای تهیه خورشت به
گوشت گوسفندی ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط یک عدد
به ۳۰۰ گرم
آلو خورشتی ۱۰ الی ۱۲ عدد
شکر یک قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده یک دوم پیمانه
روغن به مقدار لازم
نمک ، فلفل , پودر سیر و دارچین به میزان دلخواه

آموزش درست کردن خورشت به
گوشت را تکه تکه کنید که نه زیاد قیمه ای باشد و نه زیاد قرمه ای ،در واقعه به اصطلاح لقمه ای خرد کنید. کمی گوشت را تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود و به جلزو ولز بیفتد. میوه به را هم پوست کنید و به اندازه حبه قندی درشت تکه تکه کنید و برای اینکه سیاه نشود مقداری آبلیمو به آن بزنید.

پیاز را هم خلالی خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.بعد گوشت را به آن اضافه کنید و مقداری پودر سیر و فلفل سیاه هم روی آن بپاشید تا بوی زهم گوشت گرفته شود و گوشت را در پیاز کمی تفت دهید. بعد از اینکه رنگ گوشت برگشت کمی زردچوبه هم به آن اضافه کنید تا طعم گوشت لذیذ تر شود. ۱ لیتر آب به داخل گوشت اضافه کنید تا گوشت به همراه پیاز و ادویه جات تفت داده شده بپزد.بعد از پخت گوشت رب گوجه فرنگی را که کمی تفت دادیم داخل آب گوشت بریزید و به همراه آن دارچین ، آلو بخارا و به خرد شده را اضافه کنید.

اگر آلوها سفت باشند باید یکی دو ساعت از قبل آن را در آب سرد خیس دهید .اگر دوست داشتید خورشت مزه ملسی داشته باشد میتوانید به آن یک قاشق شکر هم اضافه کنید. در آخر پخت به آن زعفران دم کرده اضافه کنید تا عطر و طعم غذا صد چندان شود. بعد از نیم ساعت خورشت جا افتاده شده را از روی حرارت بردارید تا به له نشود. خورشت به اصفهانی آماده شده را با برنج سرو کنید و نوش جان کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش به
خورش به جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت میباشد .
خورش به را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۵ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.