طرز تهیه خانگی کمپوت گلابی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی کمپوت گلابی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین کمپوت ها ، کمپوت گلابی است که می توان به راحتی آن را در منزل تهیه نمود .
تهیه کمپوت های خانگی به علت اینکه مواد نگهدارنده ندارد سالم و دلچسب تر خواهد بود .
مواد لازم برای تهیه کمپوت گلابی :
گلابی : ۴ عدد
شکر : ۳ قاشق غذاخوری
گلاب : ۱ قاشق غذاخوری
سرکه : ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو طبیعی : ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
. در مرحله اول گلابی ها را پوست کنده و آن را به ۴ قسمت برش می دهیم تا به راحتی بتوانیم پوست و قسمت دانه ها را جدا کنیم .
. ۲ لیوان آب و ۲ قاشق غذاخوری سرکه را داخل کاسه می ریزیم و گلابی ها را که در مرحله اول برش داده بودیم را داخل کاسه می ریزیم .
. یک لیوان آب ، شکر و آب لیمو را داخل قابلمه ریخته و هم میزنیم تا شکر کاملا حل شود . توجه داشته باشید حرارت باید در حد متوسط باشد .
. بعد از آنکه گلابی ها داخل سرکه به مدت ۳ دقیقه قرار گرفت آن ها را خارج میکنیم و داخل قابلمه می اندازیم تا گلابی هایمان نرم و پخته شود .
( مراقب باشید فقط گلابی ها را داخل قابلمه بریزید و سرکه داخل قابلمه ریخته نشود )
. گلابی ها حدودا ۲۰ دقیقه ای نرم می شود ولی اگر زیاد تحت حرارت قرار گیرد شکلشان را از دست می دهند . پس مراقب باشید مرتب گلابی ها را چک کنید .
. ۲ دقیقه مانده تا گلابی ها نرم شود گلاب را اضافه کنید . این کار کمپوت شما را مزه دار می کند .
کمپوت شما آماده است فقط اجازه دهید کمپوت شما سرد شود سپس در یخچال قرار دهید تا خنک شود .
نکته :
. اگر می خواهید شربت شما مزه دار شود گلابی ها را در بیاورید و بگذارید شربت شما بجوشد و غلیظ شود .
. برای اینکه گلابی های شما سفید بماند باید سریعا پس از پوست کندن گلابی آن را داخل آب سرد قرار دهیم و کمی سرکه به آن اضافه کنیم .
. می توانیم بجای آب لیمو از رنده پوست لیمو ترش ( ۱ ق غ ) استفاده کنیم .
طرز تهیه خانگی کمپوت گلابی
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .