طرز تهیه خانگی موساکا

طرز تهیه خانگی موساکا

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی موساکا در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

موساکا یا موزاکا یک غذای یونانی پرکالری است که بسیار خوش طعم است و از غذاهای محلی یونانی محسوب می شود این غذا با نان سرو می شود .

مواد لازم :

بادمجان حلقه شده : ۴ عدد

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

پیاز رنده شده : ۱ عدد

سیر خرد شده : ۳ حبه

آویشن : ۱ قاشق مرباخوری

قارچ ورقه شده : ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای : ۱ عدد

رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم

مواد لازم برای سس :

شیر : ۱ پیمانه

آرد : ۱ قاشق غذاخوری

کره : ۲۰ گرم

خامه : ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهیه موساکا :

ابتدا پیازمان را که از قبل رنده کرده بودیم را تفت می دهیم و سیر را به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می هیم .

حالا گوشت را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم و بعد از چند دقیقه رب ، فلفل دلمه ای ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم .

در مرحله آخر آویشن را اضافه کنید و بعد آن را از روی گاز بردارید .

بادمجان هایی که قبلا حلقه و در آب نمک گذاشته بودبم را خشک کرده و سرخ می کنیم .

تهیه سس :

شیر و آرد را خوب مخلوط می کنیم و روی گاز میگذاریم تا بجوشد سپس کمی که غلیظ شد کره ، نمک و فلفل را می ریزیم و از روی گاز بر میداریم و خامه را اضافه می کنیم .

طرف پیرکس را چرب می کنیم و یک ردیف بادمجان و مایه گوشت ، یک ردیف قارچی که از قبل سرخ شده سپس سس و در نهایت پنیر پیتزا را اضافه می کنیم  .

این کار را تا زمانی که مایه ما تمام شود ادامه می دهیم .

ظرف را در فر قرار می دهیم و میگذاریم ۳ ربع در حرارت ملایم بپزد .

طرز تهیه خانگی موساکا

طرز تهیه خانگی موساکا

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.