طرز تهیه خانگی موساکا
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی موساکا در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
موساکا یا موزاکا یک غذای یونانی پرکالری است که بسیار خوش طعم است و از غذاهای محلی یونانی محسوب می شود این غذا با نان سرو می شود .
مواد لازم :
بادمجان حلقه شده : ۴ عدد
گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده : ۱ عدد
سیر خرد شده : ۳ حبه
آویشن : ۱ قاشق مرباخوری
قارچ ورقه شده : ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای : ۱ عدد
رب گوجه : ۲ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا : ۲۰۰ گرم
مواد لازم برای سس :
شیر : ۱ پیمانه
آرد : ۱ قاشق غذاخوری
کره : ۲۰ گرم
خامه : ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه موساکا :
ابتدا پیازمان را که از قبل رنده کرده بودیم را تفت می دهیم و سیر را به آن اضافه می کنیم و دوباره تفت می هیم .
حالا گوشت را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم و بعد از چند دقیقه رب ، فلفل دلمه ای ، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی تفت می دهیم .
در مرحله آخر آویشن را اضافه کنید و بعد آن را از روی گاز بردارید .
بادمجان هایی که قبلا حلقه و در آب نمک گذاشته بودبم را خشک کرده و سرخ می کنیم .
تهیه سس :
شیر و آرد را خوب مخلوط می کنیم و روی گاز میگذاریم تا بجوشد سپس کمی که غلیظ شد کره ، نمک و فلفل را می ریزیم و از روی گاز بر میداریم و خامه را اضافه می کنیم .
طرف پیرکس را چرب می کنیم و یک ردیف بادمجان و مایه گوشت ، یک ردیف قارچی که از قبل سرخ شده سپس سس و در نهایت پنیر پیتزا را اضافه می کنیم .
این کار را تا زمانی که مایه ما تمام شود ادامه می دهیم .
ظرف را در فر قرار می دهیم و میگذاریم ۳ ربع در حرارت ملایم بپزد .
طرز تهیه خانگی موساکا
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .