طرز تهیه خانگی رب گوجه

طرز تهیه خانگی رب گوجه

هم اکنون در مجله آشپزی فارسی ها با عنوان طرز تهیه خانگی رب گوجه به صورت کامل با دستور پختی آسان در خدمت شما هستیم .

همانطور که می دانید رب گوجه یکی از مواد غذایی است که در غذاهای ایرانی بسیار پرکاربرد است .

بسیاری از خانم ها ترجیح میدهند به جای استفاده از رب گوجه کارخانه ای ، از رب گوجه خانگی استفاده کنند .

در این مطلب قصد داریم شما را به صورت کامل با طرز درست کردن رب گوجه آشنا کنیم .

مواد لازم برای رب گوجه خانگی

گوجه فرنگی ۲ کیلوگرم

روغن مایع ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

نمک به مقدار لازم

طرز تهیه رب گوجه

ابتدا گوجه فرنگی را به دو نیم تقسیم کرده و در داخل یک قابلمه بریزید .

در داخل قابلمه مقداری آب بریزید به طوریکه تمام سطح گوجه ها را آب بگیرد .

حرارت گاز را بر روی متوسط قرار داده و در قابلمه را ببندید تا گوجه ها بپزند .

برای اینکه گوجه ها سر نروند بهتر است در قابلمه را کامل نبندید .

پس از اینکه پوست گوجه فرنگی ها نرم و قابل جدا کردن شد ، آنها را در داخل یک صافی ریخته و با یک قاشق گوجه ها را له می کنیم به طوریکه گوشت گوجه ها بتوانند از صافی عبور کنند .

نکته : حفره های صافی باید از دانه ها گوجه کوچک تر باشند .

بعد از اینکه تمام گوشت گوجه را از صافی عبور دادیم ، پوره رقیق بدست آمده را در داخل قابلمه ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم .

برای اینکه آب اضافی گوجه تبخیر شود ، در قابلمه را باز بگذارید .

حالا نمک ها را اضافه می کنیم .

برای اینکه رب گوجه ته نگیرد بهتر است آن را هم بزنید .

پس از اینکه رب به غلظت قابل قبول و مناسب رسید ، روغن را در داخل رب ریخته و هم میزنیم .

روغن باعث خوش رنگ شدن رب گوجه می شود .

طرز تهیه خانگی رب گوجه (1)

طرز تهیه خانگی رب گوجه

طرز تهیه خانگی رب گوجه (2)

امیدواریم این مطلب از بخش غذاهای ایرانی مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.