طرز تهیه جامبالایا | غذای اسپانیایی

طرز تهیه جامبالایا | غذای اسپانیایی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب””طرز تهیه جامبالایا | غذای اسپانیایی”” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

جامبالایا نوعی غذای اسپانیایی است که در این دستور ,نوعی از آن را که با برنج و مرغ و سوسیس طبخ می شود را آموزش داده ایم.

مواد لازم برای جامبالایای فوری

۱/۴ پیمانه روغن زیتون
۴۵۰ گرم سینه مرغ
۳ عدد کرفس
۱ عدد پیاز
۱ عدد فلفل دلمه سبز
۴۵۰ گرم سوسیس
۲ حبه سیر
۲ پیمانه آب مرغ
۴۰۰ گرم گوجه فرنگی
۱ پیمانه برنج

طرز تهیه جامبالایای فوری

روغن را در یک ماهیتابه داغ کنید. مرغ را با نمک و فلفل طعم دار کنید. هر طرف آن را حدود ۵ دقیقه بپزید تا طلایی شوند. به قطعات ۲ سانتی متری تقسیم کنید و کنار بگذارید.سبزیجات را داخل یک قابلمه بریزید. ۵ دقیقه آن ها را هم بزنید و بپزید. سوسیس را اضافه کنید و ۳ دقیقه بپزید. سیر را اضافه کنید و اجازه دهید با مواد ۱ دقیقه بپزد. آب مرغ و گوجه فرنگی و نصف پیمانه آب را بیفزایید و بگذارید جوش بیاید. برنج و مرغ را اضافه کنید، شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه آرام بپزد و در قابلمه را بگذارید. سپس از روی شعله بردارید. حدود ۳۰ تا ۳۵ دقیقه صبر کنید تا برنج نرم شود و بیشتر مایع جذب شود. روی آن نمک و فلفل بریزید و سرو کنید.

نکات

۱- از سینه مرغ های بدون پوست و تکه شده استفاده کنید.
۲- کرفس، پیاز، فلفل دلمه ای و سیر را ریز خرد کنید.
۳- سوسیس ها را به قطعات ۱٫۵ سانتی متری خرد کنید.
۴- می توانید از کنسرو گوجه فرنگی پوست کنده استفاده کنید.
نکات تکمیلی در مورد جامبالایای فوری
جامبالایای فوری جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰دقیقه میباشد .
جامبالایای فوری را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.