طرز تهیه تپانیاکی ” ژاپن “

طرز تهیه تپانیاکی ” ژاپن “

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب””طرز تهیه تپانیاکی ” ژاپن “”” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“تپانیاکی” یک غذای ژاپنی است که با ذائقه ما ایرانیها خیلی سازگاری دارد.

مواد لازم برای تپانیاکی

گوشت ران گوسفند یا گوساله :۴۰۰ گرم
سویا سس لایت :یک فنجان
سرکه بالزامیک :یک قاشق سوپ خوری
نمک دریایی
زنجبیل تازه
جوانه ماش :به میزان دلخواه
هویج رنده شده :یک عدد
پیاز ژولین خرد شده :۱ عدد
فلفل چیلی :یک عدد
روغن کنجد یا زیتون:به میزان لازم
برنج شسته و خیسانده :۲ پیمانه
سیر:یک بته متوسط

طرز تهیه تپانیاکی

برای درست کردن این غذای چینی ابتدا زنجبیل را رنده کرده و به همراه سویا سس ، سرکه بالزامیک و نمک در کاسه ای بریزید ، سپس گوشت را خرد کرده و بیافزایید ،

همه مواد را خوب مخلوط کرده و در ظرف را ببندید و برای ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت ترد شده و طعم بگیرد.در این فاصله برنج را شسته و بخیسانید و در یک ساعت آخر آن را دم بگذارید و بقیه مواد را آماده نمایید.

پیاز و هویج را ژولین (خلالی باریک)خرد کنید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید تا داغ شود، سپس پیاز را افزوده و تفت دهید تا سبک شود.

در ادامه هویج را بیافزایید و به تفت دادن ادامه دهید. در آخر جوانه ماش را بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا آبش گرفته شود.

تابه دیگری را روی حرارت قرار داده و گوشت را با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شده و سرخ شود ، فلفل چیلی را خرد کرده و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید.

در آخر تفت سسی را که گوشت را در آن خوابانده بودید را اضافه کرده و تفت دهید تا خوش طعم شود.

گوشت را در ظرف مورد نظر بکشید و سبزیجات سرخ شده را کنار آن بریزید. سیر را از وسط برش زده و در تابه سبزیجات سرخ کنید تا ترد شود. پلو را در ظرف دیگری بکشید و سیر سرخ شده را روی آن بریزید و با تپانیاکی سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد تپانیاکی
تپانیاکی جزو غذای ملل – چینی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
تپانیاکی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.