طرز تهیه بیف استروگانف
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه بیف استروگانف بسیار خوش طعم را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .
طرز تهیه بیف استروگانف
مواد لازم
گوشت گوساله نیم کیلوگرم
پیاز ۱ عدد
سیب زمینی نیم کیلوگرم
خامه نصف پیمانه
آرد گندم ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری
کره ۲ قاشق سوپ خوری
سس خردل ۱ قاشق چای خوری
آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه ۱ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت گوساله را بصورت تکه های باریک خرد میکنیم .
روغن را به همراه نصف کره در یک تابه نچسب میریزیم و تابه را روی شعله اجاق گاز میگذاریم تا کره آب شده و روغن داغ شود .
سپس تکه های گوشت را درون تابه میریزیم و حدودا ۵ دقیقه یعنی تا زمانی که رنگ گوشت ها متمایل به قهوه ای شود با شعله زیاد آنها را حرارت میدهیم .
سپس گوشت ها را بیرون می آوریم و درون ظرف دیگری قرار میدهیم .
نصف باقی مانده کره را در تابه میریزیم و پیاز را خرد میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه درون کره تفت میدهیم .
آرد گندم ، خامه ، سس خردل و آب لیمو را به ترتیب درون پیاز داغ میریزیم و کمی حرارت میدهیم .
حالا گوشت های تفت داده شده را مجددا درون تابه میریزیم و شعله را کم میکنیم .
تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند حرارت دادن را ادامه میدهیم .
بیف استروگانف را مرتب در طول این مدت بهم میزنیم .
نمک و فلفل را اضافه میکنیم .
در انتها سیب زمینی ها را پوست میکنیم ، آنها را بصورت خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم .
بیف استروگانف را درون بشقاب میریزیم و سیب زمینی ها را کنار آن میگذاریم .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها مشاهده ی مطلب زیر را به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم :