طرز تهیه بیف استروگانف

طرز تهیه بیف استروگانف

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها طرز تهیه بیف استروگانف بسیار خوش طعم را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم .

طرز تهیه بیف استروگانف

طرز تهیه بیف استروگانف

مواد لازم

گوشت گوساله نیم کیلوگرم

پیاز ۱ عدد

سیب زمینی نیم کیلوگرم

خامه نصف پیمانه

آرد گندم ۱ قاشق سوپ خوری

روغن مایع ۱ قاشق سوپ خوری

کره ۲ قاشق سوپ خوری

سس خردل ۱ قاشق چای خوری

آب لیمو ۱ قاشق چای خوری

رب گوجه ۱ قاشق چای خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا گوشت گوساله را بصورت تکه های باریک خرد میکنیم .

روغن را به همراه نصف کره در یک تابه نچسب میریزیم و تابه را روی شعله اجاق گاز میگذاریم تا کره آب شده و روغن داغ شود .

سپس تکه های گوشت را درون تابه میریزیم و حدودا ۵ دقیقه یعنی تا زمانی که رنگ گوشت ها متمایل به قهوه ای شود با شعله زیاد آنها را حرارت میدهیم .

سپس گوشت ها را بیرون می آوریم و درون ظرف دیگری قرار میدهیم .

نصف باقی مانده کره را در تابه میریزیم و پیاز را خرد میکنیم و حدود ۱۰ دقیقه درون کره تفت میدهیم .

آرد گندم ، خامه ، سس خردل و آب لیمو را به ترتیب درون پیاز داغ میریزیم و کمی حرارت میدهیم .

حالا گوشت های تفت داده شده را مجددا درون تابه میریزیم و شعله را کم میکنیم .

تا زمانی که سس شروع به جوشیدن کند حرارت دادن را ادامه میدهیم .

بیف استروگانف را مرتب در طول این مدت بهم میزنیم .

نمک و فلفل را اضافه میکنیم .

در انتها سیب زمینی ها را پوست میکنیم ، آنها را بصورت خلالی خرد کرده و سرخ میکنیم .

بیف استروگانف را درون بشقاب میریزیم و سیب زمینی ها را کنار آن میگذاریم .

نوش جان !

همچنین در فارسی ها مشاهده ی مطلب زیر را به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم :

طرز تهیه سیب زمینی تنوری شکم پر

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.