طرز تهیه بیفتک آلزاس یک غذای فرانسوی خوشمزه و بی نظیر

طرز تهیه بیفتک آلزاس یک غذای فرانسوی خوشمزه و بی نظیر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه بیفتک آلزاس یک غذای فرانسوی خوشمزه و بی نظیر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مطلب زیرطرز تهیه بیفتک آلزاس فرانسوی یک غذای بسیار عالی و خوشمزه را آموزش می دهد که با استفاده از پیاز فراوان این غذای عالی طبخ میشود امیدوارم که طعم این غذا را دوست داشته باشید.
مواد لازم برای بیفتک آلزاس
گوشت بیفتکی ۶ تکه
پیاز حلقه حلقه ۲ عدد
تخم مرغ ۶ عدد
کره ۱۰۰ گرم
نمک ، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه بیفتک آلزاس
تابه را داغ کنید و کره را در آن بیندازید و بگردانید تا آب شود. پیاز را در کره تفت بدهید.

تا بلوری شود. بیفتک را روی پیاز بیندازید، پس از ۳-۴ دقیقه برگردانید.
پس از ۳-۴ دقیقه دیگر روی هر بیفتک یک تخم مرغ بشکنید و بگذارید ببندد.
(تخم مرغ ها را ۲-۳ ساعت پیش تر از یخچال درآورید.) نمک و فلفل بپاشید و با تابه سر سفره ببرید.
مدت پخت بیفتک را می توانید بر حسب میل خود کم یا زیاد کنید. بسته به ذوق و سلیقه شخصی،هر روی استیک(یا بیفتک) را از ۱ تا ۵ دقیقه سرخ می کنند.
نکات تکمیلی در مورد بیفتک آلزاس
بیفتک آلزاس جزو غذای ملل – فرانسوی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
بیفتک آلزاس را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.