طرز تهیه بستنی سرخ شده به دو روش
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”طرز تهیه بستنی سرخ شده به دو روش” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
۱٫بستنی سرخ شده روش اول
مواد لازم
- بستنی وانیلی ۲ لیوان
- کورن فلکس ۱ لیوان
- دارچین ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر نارگیل ۱/۳ لیوان
- شیر ۱ قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۱ عدد
- عسل مقداری
طرز تهیه
کورن فلکس را داخل کیسه ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.
با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنی ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.
تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند ، بستنی ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید
برای سرخ کردن بستنی، روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. سپس بستنی ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند (برای هر بستنی ۲۰ ثانیه زمان کافیست). پس از آماده شدن بستنی سرخ شده میتوانید آن را همراه با عسل، خامه، سس شکلاتی و … سرو کنید.
۲٫بستنی سرخ شده روش دوم
مواد لازم
پودر نشاسته گل ۱/۴ پیمانه
شیر سه قاشق غذاخوری
بستنی وانیلی به میزان لازم
آرد سوخاری نصف پیمانه
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه
نشاسته و شیر را با هم مخلوط میکنیم تا به سفتی فرنی شود. بستنی را طوری گرد میکنیم تا به اندازه یک نارنگی دربیاید.
بعد آنها را در مخلوط نشاسته و شیر میغلتانیم تا یک لایه روی آن پوشانده شود و بعد آن را در پودر سوخاری بدون ادویه میغلتانیم تا تمام سطح آن پوشانده شود و به مدت ۴۵ دقیقه در فریزر قرار میدهیم.
سپس آنها را در ظرف کوچکی در روغن داغ شده طوری قرار میدهیم که سطح آن را بپوشاند و حدود سه دقیقه در آن مانده و سریعا آن را در فریزر گذاشته تا سفت
شود.
منبع:تصویر زندگی،ایران کوک