طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

همینک در مجله آنلاین زندگی با عنوان طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

باقالی پلو با ماهیچه یکی از غذاهای رسمی و مجلسی ایرانی است که در بسیاری از مهمانی ها بر سر سفره قرار می گرد .

این غذای اصیل ایرانی طرز پخت راحتی دارد که در ادامه با آن آشنا می شوید .

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه

مقادیر گفته شده برای ۳ نفر مناسب است .

آماده کردن این غذا حدود ۲۵۰ دقیقه طول می کشد .

با ما همراه باشید .

مواد لازم برای باقالی پلو با ماهیچه

ماهیچه گوسفند ۳۰۰ گرم

برنج ۳ لیوان

باقلا سبز ۱ لیوان

پیاز ۳ عدد

شوید خشک ۳ قاشق غذاخوری

سیر ۵ حبه

زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری

فلفل ، زردچوبه و نمک به مقدار لازم

طرز پخت باقالی پلو با ماهیچه

در ابتدا ماهیچه ها را به خوبی شسته و کنار بگذارید .

سپس پیازها را خلالی کرده و به همراه روغن و دو قاشق غذاخوری کره تفت دهید تا نرم و طلایی شود .

حالا ماهیچه ها را اضافه کنید .

حرارت را کم کرده و در قابلمه را بگذارید و ۱۰ دقیقه اجازه دهید گوشت بپزد .

در این مدت گوشت را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود .

حالا ۳ عدد سیر خرد شده ، مقداری فلفل سیاه ، زردچوبه و ۱ عدد چوب دارچین را در داخل قابلمه بریزید .

سپس چند لیوان آب اضافه کنید .

دقت داشته باشید که آب باید روی ماهیچه را به صورت کامل بپوشاند .

حالا حرارت را کم کرده و حدود ۳ ساعت اجازه دهید ماهیچه‌ها پخته و نرم شود .

در این مدت اگر لازم بود مقداری آب جوش به غذا اضافه کنید .

حالا برنج را شسته و به همراه چند لیوان آب ، نمک و مقداری روغن در داخل قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا برنج بجوشد .

سپس برنج را با آب ولرم آبکشی نمایید .

دقت داشته باشید برنج به اندازه ای پخته شود که اگر آن را فشار دادید مغزش خام و اطرافش نرم باشد .

باقالی پلو با ماهیچه خانگی

حالا باقالا ها را تمیز کرده و پوست آن را بگیرید و لپه هایش را از یکدیگر جدا کنید .

سپس چند ساعت لپه‌های باقلا را بخیسانید .

داخل ماهیتابه مقداری روغن ریخته و باقلاها را همراه با دو عدد سیر خرد شده ، فلفل و نمک تفت دهید .

پس از اینکه باقلا ها نرم شدند ، شوید و برنج آبکش شده را اضافه کرده سپس از روی حرارت بردارید .

ته قابلمه مقداری روغن ریخته و ته دیگ دلخواه خود را مثل نان لواش یا سیب زمینی و … بچینید .

مخلوط برنج و باقلا را داخل قابلمه ریخته و حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند .

سپس حرارت را کم کرده و یک لیوان آب مخلوط با مقداری روغن روی برنج بریزید و دم کنی را قرار داده تا برنج دم بکشد .

برای تهیه برنج زعفرانی ابتدا مقداری زعفران ساییده شده را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط نمایید .

سپس با مقداری برنج و کره در ظرف جداگانه مخلوط کنید و در زمان سرو باقالی پلو ، برنج زعفرانی را بر روی آن بریزید .

نوش جان !

پیشنهاد می کنیم به سایر مطالب دسته غذاهای ایرانی سر بزنید .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.