طرز تهیه آش برنج همدان
هم اکنون در بخش آشپزی از مجله آنلاین فارسی ها با طرز تهیه آش برنج همدان بسیار خوش طعم در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
امیدواریم دوست داشته باشید .
طرز تهیه آش برنج همدان
مواد لازم
برنج ۱ فنجان
عدس ۱/۴ فنجان
گشنیز خرد شده ۲۵۰ گرم
آب قلم ۳ فنجان
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
یک عدد قلم را از شب قبل با آب و نمک روی شعله قرار دهید تا خوب پخته شود .
برنج را ۲ ساعت قبل از شروع پخت غذا خیس کنید .
آب قلم را با برنج خیس خورده مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا چند جوش بزند .
حالا گشنیز و عدس و نمک را اضافه کنید و حرارت شعله را کم کنید تا آش خوب جا بیفتد و لعاب بیندازد .
پس از جا افتادن کامل ، میتوانید آش را به همراه ماست یا آبغوره میل کنید .
نوش جان !
همچنین در فارسی ها به شما کاربران گرامی پیشنهاد میکنیم مطلب زیر را بخوانید :
طرز تهیه آش شله قلمکار
شناسه مطلب: