شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است

شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

زیتون یکی از درخچه هایی است که دارای ۳ متر ارتفاع و در شرایط مساعد آب و هوایی رشد می کند .

منشاء زیتون در منطقه مدیترانه بوده و سپس به مناطق دیگر راه یافته است .

برداشت این محصول در اواخر تابستان می باشد .

علاوه بر زیتون می توان از پوب آن برای اشیاء چوبی استفاده کرد .

زیتون خواص دارویی بسیار زیادی دارد که در زمان های دور در طب از آن استفاده می شده است .

از مزایای زیتون :

برای رفع خشکی لثه می توان از روغن این محصول استفاده کرد .

جویدن برگ های زیتون برای از بین بردن زخم های دهان بسیار مفید است .

برای جلوگیری از سرطان مصرف این محصول بسیار مفید است .

برای از بین بردن جوش ها و لکه ها مفید است .

روش شیرین کردن زیتون :

بعد از آنکه زیتون ها از رنگ سبز تیره به سبز روشن درآمد آن ها را می چینیم .

سپس برگ ها و زیتون های نامرغوب و خراب را از آن جدا می کنیم .

زیتون ها را شسته و آنها را می شکنیم

البته طوری که هسته زیتون شکسته نشود . (علت آنکه زیتون را می شکنیم به این دلیل است که آب داخل زیتون برود )

حال برای گرفتن تلخی زیتون باید آن ها را داخل آب نمک بریزیم .

این کا را باید چند بار در طول روز انجام دهیم .

زیتون ها را داخل آب نمک قرار دهید و بعد از ۲ الی ۳ ساعت آن ها را شسته و دوباره آن ها را در آب نمک قرار می دهیم .

این کار را در طول روز ۳ الی ۴ بار انجام میدهیم .

بعد از آنکه تلخی زیتون از بین رفته . حال می توانید حتی زیتون ها را دوباره در آب نمک بریزید و به نسبت ذائقه خود آن ها را شور کنید .

شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است

شیرین کردن زیتون به روش سنتی چگونه است

این مطلب از دسته دانستنی ها سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.