روش درست کردن همبرگر خانگی

 روش درست کردن همبرگر خانگی

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان روش درست کردن همبرگر خانگی در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

همبرگر خانگی یکی از سالم ترین فست فودهایی است که می توانید در خانه نیز آن را تهیه کنید

و آن را به صورت کاملا سالم تهیه و مصرف کنید .

در اینـمطلب نحوه درست کردن این غذای خوشمزه را برای شما ارائه می دهیم .

مواد لازم :

آرد سوخاری : به میزان کافی

تخم مرغ : یک عدد

پیاز : یک عدد

سیر : دو عدد

گوشت چرخ کرده : نیم کیلو

نمک و فلفل : به میزان کافی

طرز تهیه :

ابتدا گوشت چرخ کرده خود را کاملا پهن میکنیم و پیاز ، تخم مرغ ، نمک و فلفل و سیر را روی آن پهن می کنیم .

سپس گوشت را به شمت مرکز جمع کرده و حسابی ورز دهید بعد از آنکه خوب ورز دادید

دوباره آن را پهن کرده و آرد سوخاری را به میزان کافی روی آن می ریزید سپس آن را به مدت چند دقیقه ورز دهید

اگر دیدید که گوشت شما شل است دوباره به آن اضافه کنید ولی اگر حال گوشتتان خوب بود و

خیلی شل نبود کمی ورز دهید و حالا گوشتتان را در هر قالبی که می خواهید

در آورده و در روغن سرخ کنید .

حالا می توانید با خیارشور ، کاهو ، گوجه نیز آن را سرو کرده و نوش جان کنید .

نکته :

بهتر است که از گوشت مخصوص همبرگر که گوشت گوساله است استفاده کنید .

علت این امر این است که این گوشت یکدست تر است و چربی کمتری دارد .

البته بهترین سرآشپزهای دنیا معتقدند که اگر گوشت گوساله و گوسفند ترکیب شود

می توان بهترین همبرگر را درست کرد .

بهترین همبرگر هبرگری است که از گوشت تازه تهیه شود .

پس در این زمینه بسیار دقت کنید .

نحوه درست کردن همبرگر خانگی

 روش درست کردن همبرگر خانگی

روش درست کردن همبرگر خانگی

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.