دستور پخت چند مدل کیک جدید و خوشمزه

دستور پخت چند مدل کیک جدید و خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” دستور پخت چند مدل کیک جدید و خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

۱-دستور پخت کیک کدو تنبل با فراستینگ پنیر و لیمو

زمان آماده سازی
۱۵ دقیقه
زمان پخت
۳۰ دقیقه
زمان خنک سازی
۳۰ دقیقه
کل زمان
۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

آشپزی: آمریکایی

مواد اولیه کیک کدو تنبل:

کدو تنبل تازه ۴۰۰گرم رنده شده
۲ فنجان شکر دانه ریز
۱ فنجان روغن
۴ تخم مرغ بزرگ
۲ فنجان آرد همه منظوره الک شده
۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
کره یا روغن برای چرب کردن

مواد اولیه فراستینگ پنیر خامه ای:

پنیر خامه ای ۸۰گرم
۵ قاشق غذاخوری کره نرم شده است
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۱ ۳/۴ فنجان پودر قند
۲ قاشق غذاخوری پوست لیمو
۳ قاشق چایخوری شیر

طرز تهیه کیک کدو تنبل:

قالب کیک گرد را با روغن کاری  یا کاغذ روغنی آماده کنید.
در یک کاسه  ، کدو تنبل ، ۲ فنجان شکر و روغن را مخلوط کنید.
تخم مرغ را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر آرد ، جوش شیرین ، دارچین و نمک را مخلوط کنید.
مواد خشک را به مخلوط کدو تنبل اضافه کنید و با استفاده از همزن دستی آنقدر بزنید تا کاملا مخلوط شود.
خمیر را در قالب کیک بریزید.
در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان تمیز بیرون بیاید ، آن را بپزید.
کاملاً خنک شد از قالب کیک خارج کنید
در یک کاسه ، پنیر خامه ای ، کره و وانیل را بزنید تا یکدست شود. به تدریج ۱ ۳/۴ فنجان شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. پوست لیمو را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید. در صورت لزوم شیر اضافه کنید ، تا زمانی که به قوام دلخواه برسد.
کیک را از وسط به صورت افقی برش دهید.

فراستینگ را بین لایه ها اضافه کنید و روی آن گردوی چرخ شده و دارچین بپاشید.
تا ۳ روز در یخچال نگه دارید.

دستور پخت چند مدل کیک جدید و خوشمزه
دستور پخت چند مدل کیک جدید و خوشمزه

۲-کیک لیمو و خامه ترش

مواد اولیه کیک لیمو و خامه ترش:

۱ ۱/۲ فنجان آرد
۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۱/۲ قاشق چای خوری جوش شیرین
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۳ تخم مرغ که در دمای اتاق گذاشتید
۱ فنجان شکر
۲ قاشق غذاخوری کره نرم شده است
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۲ قاشق چایخوری عصاره لیمو
۱/۳ فنجان آب لیمو
۱/۲ فنجان روغن
۱ فنجان خامه ترش که در دمای اتاق بوده

برای لعاب(روکش کیک):

۱/۳ فنجان آب لیمو
۲ فنجان شکر
کره ۲ قاشق غذاخوری ذوب شده است
۱ قاشق غذاخوری آب

طرز تهیه کیک لیمو با خامه ترش:

فر را روی ۳۵۰ گرم کنید.
یک قالب  ۹ × ۵ را چرب کرده و آرد بزنید.
در یک کاسه بزرگ ، آرد ، جوش شیرین ، بیکینگ پودر و نمک را مخلوط کنید.
در یک کاسه متوسط ​​، تخم مرغ ، شکر ، کره ، ریش ترش ، عصاره وانیل ، عصاره لیمو و آب لیمو را با همزن مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
مواد مرطوب را در مواد خشک ریخته و مخلوط کنید تا یکدست شوند. روغن و پوست لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
درون ظرف نان بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه آن را بپزید تا خلال دندان تمیز بیرون بیاید.
آن را از فر خارج کرده و روی توری خنک کنید.
لعاب درست کنید: در یک کاسه متوسط ​​، آبلیمو و شکر را مخلوط کنید. در کره ذوب شده و ۱ قاشق غذاخوری آب بزنید.
روی کیک خنک شده بریزید.

کیک جدید و خوشمزه
مدل کیک جدید و خوشمزه

۳-کیک تیرامیسو شکلاتی

مواد اولیه کیک تیرامیسو شکلاتی:

برای کیک اسفنجی:

کره نرم شده برای چرب کردن
۴ تخم مرغ بزرگ
۳½ اونس = ۱۰۰ گرم شکر
۳½ اونس = ۱۰۰ گرم آرد قنادی
۱ قاشق غذاخوری  قهوه فوری
۵½ اونس = ۱۵۰ میلی لیتر آب جوش

برای وسط تیرامیسو:

۶ زرده تخم مرغ
۷ قاشق غذاخوری خامه فرم گرفته
۱ فنجان خامه سنگین
۷ اونس = ۵۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۱ قاشق چایخوری کاکائو
۵۰ گرم شکلات ذوب شده

برای تزئین تیرامیسو:

پودر کاکائو

طرز تهیه کیک تیرامیسو شکلاتی:

فر را با دمای ۳۵۰ F = 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
یک ظرف رول  را با کره چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید.
تخم مرغ ها و شکر را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و با استفاده از همزن برقی دستی ، حدود پنج دقیقه یا تا زمانی که مخلوط سفید و غلیظ شود ، با هم مخلوط کنید.
آرد را الک کرده و با استفاده از کاردک به آرامی جمع کنید و مراقب باشید که زیاد مخلوط نشود.
مخلوط را در ظرف آماده شده بریزید و سطح آن را یکدست کنید.
پخت را به مدت ۲۰ دقیقه ، یا تا زمانی که به رنگ طلایی قهوه ای  شود ، بپزید.
به مدت پنج دقیقه خنک کنید و سپس روی یک توری سیم پیچ کنید و بگذارید تا کاملا خنک شود.
وقتی کیک اسفنجی سرد است ، کیک را با دقت از وسط به دو نیم کنید ، بنابراین دو اسفنج نازک با عمق مساوی دارید ، سپس هر یک از اسفنج ها را از وسط برش بزنید تا ۴ لایه اسفنج داشته باشید.
قهوه را در آب جوش حل کرده کنار بگذارید تا خنک شود.

خامه فرم گرفته را درست کنید. با استفاده از همزن دستی با سرعت زیاد ، خامه سنگین را با ۳ قاشق غذاخوری شکر  مخلوط کنید تا خامه سفت ایجاد شود. بیش از حد نزنید.

زرده تخم مرغ های دیگر را با استفاده از همزن دستی با ۷ قاشق غذاخوری پودر قند مخلوط کنید. شما باید یک مخلوط سفید و خامه ای دریافت کنید.
پنیر ماسکارپونه را اضافه کنید ، ذره ذره .
۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو و شکلات ذوب شده را اضافه کرده و با استفاده از همزن دستی با سرعت متوسط ​​ترکیب کنید.
با استفاده از کاردک ، کمی در یک بار خامه فرم گرفته را بریزید.
یک لایه از کیک اسفنجی را در قالب کیک قرار دهید. مقداری از مخلوط قهوه را با قاشق بریزید و سپس یک چهارم  ماسکارپونه را روی کیک آغشته کنید.
این کار را برای لایه های دیگر تکرار کنید.
به مدت ۱-۲ ساعت در یخچال خنک شده و سپس با پودر کاکائو تزئین کنید.

 

 تیرامیسو شکلاتی
تیرامیسو شکلاتی
Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.