دستور پخت پیتزا با ریحان

دستور پخت پیتزا با ریحان

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” دستور پخت پیتزا با ریحان ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

مواد لازم برای ۲ نفر

خمیر پیتزا یا نان باگت – ۲ عدد
ریحان شسته و پاک شده – ۲ فنجان
پنیر پارمسان – به میزان لازم
ماست – ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون – ۴ قاشق غذاخوری
ادویه دلخواه شامل نمک، فلفل –
به میزان دلخواه
برگ ریحان و گوجه فرنگی- برای تزیین

برگ های ریحان را به همراه روغن، ماست و ادویه و کمی پنیر رنده شده داخل مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید تاسس یکدست تهیه شود .

نان باگت را از وسط با چاقو باز کنیدو داخل آن را خالی و با وردنه صاف کنید. می توانید به جای خمیر از نان باگت و هم نان های تریتای ( گردکوچک ) موجود در بازار استفاده کنید .
روی آن را سس بمالیدو کمی ریحان خرد شده و بعد از آن پنیر پارمسان اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.
این پیتزا بسیار ساده و راحت تهیه می شود و عطر وبوی خوبی دارد .

خواص ریحان

ریحان دارای خواص آرام بخشی است.
مقوی معده، روده و تقویت کننده قلب است.
ضد اسهال، بادشکن و ضد عفونی کننده دهان و دستگاه گوارش است.

نویسنده : نواب ابراهیمی ،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.