دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”دستور تهیه رویال آیسینگ برای تزیین شیرینی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

“رویال آیسینگ” Royal Icing از کرم های پرکاربرده که در تزئین بیسکوییت ها ، کیکها ، کاپ کیکها و هر چیز دیگه ای که فکر کنید به کار میره!

مواد لازم برای رویال آیسینگ

سفیده تخم مرغ :۲عدد در حدود ۶۰ گرم
آبلیمو :یک قاشق چایخوری یا ۵ میلی لیتر
شکر قنادی یا شکری که آسیاب شده و از الک ریز گذرانده شده باشد :۵۰۰ گرم
گلیسیرین (گلیسیرین را می توان از داروخانه تهیه کرد):۵ گرم یا یک قاشق چایخوری
رویال آیسینگ

طرز تهیه رویال آیسینگ
ابتدا چهار عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و سفیده های آن را جدا کرده و به کاسه دیگری منتقل کنید.

۵ میلی لیتر آبلیمو را به سفیده ها افزوده و با همزن برقی بزنید تا مخلوط سفیده و آبلیمو کف کند.

در مرحله بعدی شکر را قاشق قاشق افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا زمانی که همه مواد با هم ترکیب شوند.

در این مرحله ۵ گرم گلیسیرین را به مخلوط اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا مواد کاملا سفت شده و فرم بگیرد طوری که اگر دسته های همزن را از داخل آن خارج کنید مواد مثل یک قله نوک تیز درآید.

حالا آیسینگ آماده است آن را داخل قیف ریخته و با ماسوره های دلخواه برای تزیین شیرینی ، کیک یا بیسکویت استفاده نمایید.

در نظر داشته باشید اگر این آیسینگ را برای تزیین بیسکویت ها زنجبیلی درست میکنید حتما مقدار شکر را کمتر کنید تا آیسینگ کمی رقیق تر شود.

در کل میتوانید با کم و زیاد کردن شکر و یا سفیده میزان غلظت آیسینگ را نسبت به کاربرد آن تنظیم کنید.

نکات تکمیلی در مورد رویال آیسینگ
رویال آیسینگ جزو دسر – کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
رویال آیسینگ را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۰ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.