حلیم بادمجان خوشمزه و لذیذ

حلیم بادمجان خوشمزه و لذیذ

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”حلیم بادمجان خوشمزه و لذیذ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

حلیم بادمجان یکی از غذاهای سنتی اصفهان است که به شیوه های متفاوت پخته می شود. در اینجا یک نوع دستور پخت حلیم بادمجان را آموزش داده ایم.

مواد لازم حلیم بادمجان خوشمزه و دلچسپ

  • بادمجان ۱ کیلو
  • عدس ا پیمانه
  • پیاز سرخ کرده ا پیمانه
  • کشک زعفرانی ۱ پیمانه
  • گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
  • سیر سرخ کرده ۱ الی ۲ قاشق غذا خوری
  • زعفران ایرانی ۱/۲ پیمانه
  • نعناعداغ یک چهارم پیمانه
  • سیر تازه ۲ حبه
  • نمک ، فلفل ، دارچین و زرد چوبه به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم
  • گردوی پودر شده برای تزیین

طرز تهیه حلیم بادمجان

برای درست کردن حلیم بادمجان بهتر است ابتدا بادمجان های پوست کنده وقطعه قطعه شده را از چند ساعت قبل در آب و نمک قرار دهید تا هم هنگام سرخ کردن روغن کمتری مصرف کند و هم اگر بادمجان ها تلخ باشد تلخی آن هم گرفته شود.

سپس عدس ها را با مقداری آب بپزید و آماده کنید . بهتر است کمی هم به آن دارچین اضافه کنید تا سردی عدس گرفته شود.و طبع غذا گرم شود. بعد پیاز ها را به صورت عسلی سرخ میکنیم .

کشک پاستوریزه را هم می جوشانیم و کمی به آن زعفران اضافه میکنیم تا کشک زعفرانی شود .

نعناع خشک را هم با کمی روغن به مدت ۲ دقیقه تفت میدهیم، دقت کنید که نعناع نسوزد و رنگ سبز خود را حفظ کند.

همچنین گوشت را با کمی فلفل سیاه و پیاز سرخ شده و سیر خام و زرد چوبه تفت میدهیم و میگذاریم تا با کمی آب کاملا بپزد.

کوبیدن گوشت ها و بادمجان برای مرحله آخر حلیم بادمجان

بعد از اینکه همه مواد را آماده کردیم باید بادمجان های سرخ شده را ساطوری کنیم و گوشت های پخته شده را هم ریش ریش کنید و عدس ، گوشت و بادمجان را با گوشت کوب برقی یا دستی میکوبیم تا مخلوط شوند البته نیاز به کوبیدن زیاد نیست.مخلوط آماده شده را در ظرفی میکشیم و با پودر گردو، نعناع داغ ، سیر و کشک زعفرانی به دلخواه تزیین میکنیم.

 راهکار های طلایی برای خوشمزه شدن حلیم کدامند؟

لوبیا سفید یا برنج حلیم شما را خوشمزه تر می کنند. پس به جای عدس می توان از آن ها استفاده کرد.

وقتی کشک را همراه با آب روی حرارت قرار می دهید تا به جوش بیاید، باید ان را مرتبا به هم بزنید.

استفاده از زعفران و زرد چوبه حلیم را خوش بو و خوش رنگ و طعم می کنند.

بعد از اضافه کردن کشک به حلیم، نباید حلیم زیاد بجوشد.

منبع:بیتوته،باشگاه خبرنگاران جوان،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.