توصیه‌های بهداشتی برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده

توصیه‌های بهداشتی برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”توصیه‌های بهداشتی برای نذری‌دهنده و نذری‌گیرنده” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

نکاتی که نذری گیرنده باید رعایت کند

نذری را در محل برگزاری مراسم میل نکنید
از جاهای شلوغ نذری نگیرید و در صف نایستید
اگر توزیع‌کننده نذری ماسک نداشت، آن را نگیرید
اگر فکر می‌کنید ممکن است غذای نذری را نخورید آن را تحویل نگیرید
پس از دریافت نذری، ظرف آن را عوض وغذا را گرم کنید و دستان‌تان را بشویید و سپس میل کنید
غذاها و نوشیدنی‌هایی را که به صورت روباز توزیع می‌شوند نگیرید

نکاتی که نذری دهنده باید رعایت کند

در محل پخت کمترین تعداد افراد ممکن حضور داشته باشند
در تمام مراحل پخت غذا، ماسک و دستکش داشته باشید
غذاها را در ظروف سربسته و خانه به خانه توزیع کنید
سلامت و بهداشت مواد اولیه مانند همیشه اولویت اول‌تان باشد
از سلامت افراد کمک کننده در مراحل پخت غذا مطمئن شوید

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.