تشخیص مرگبار بودن کرونا با تست چشایی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”تشخیص مرگبار بودن کرونا با تست چشایی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

دانشمندان آمریکایی اعلام کردند با یک تست ساده می‌توان میزان مرگبار بودن کووید ۱۹ در افراد بیمار را تشخیص داد.متخصصان بیمارستان «باتون روژ» لس آنجلس ایالت کالیفرنیا اعلام کردند تست چشایی افراد می‌تواند به راحتی میزان کشندگی و خطرناک بودن کرونا در بیماران مبتلا را تشخیص دهد. دانشمندان در این روش از نوار‌های کاغذی مخصوص برای تست چشایی در بیماران مبتلا به کرونا استفاده کردند.این نوار‌های کاغذی در واقع تنها مزه تلخ حس چشایی را در افراد مورد سنجش قرار می‌دهند. این موضوع می‌تواند نشان دهنده میزان قدرت سیستم ایمنی بدن باشد. در واقع زبان هر انسانی دارای گیرنده‌های مزه تلخ است، اما این گیرنده‌ها فراتر از زبان هستند.تمام طول دستگاه تنفسی انسان دارای گیرنده‌های مشابه است و به نوعی بخشی از سیستم ایمنی ذاتی بدن محسوب می‌شود. بدین ترتیب به نظر می‌رسد هر انسانی که طعم تلخ را به خوبی احساس می‌کند به احتمال بسیار کمتری ممکن است علایم شدید کرونا را از خود نشان دهد و به طور کلی به کرونای خفیف مبتلا خواهد شد. محققان آمریکایی اعلام کردند: هدف نخست ما از این پژوهش یافتن پاسخ این سوال بود که کدام بیماران کرونایی می‌توانند سریع‌تر بهبود یابند و وارد جامعه شوند و کدام افراد نیازمند مراقبت بیشتر هستند.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.