بورک پفی غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای

بورک پفی غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” بورک پفی غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

بورک غذای محبوب و خوشمزه ترکیه ای هست که در این بخش آموزش خواهیم داد که طعم بسیار لذیذی دارد.

طرز تهیه بورک پفی میان وعده خوشمزه و ساده

بورک پفی یک میان وعده فوق العاده خوشمزه ترکیه ای می باشد.

از لحاظ خوراک به جرات می توان ترکیه را به عنوان یکی از بهترین آشپزخانه های خوشمزه معرفی کرد که غذاها و میان وعده های فوق العاده جذابی را دارد.

مواد لازم برای بورک پفی
گوشت چرخ کرده:٢۵٠ گرم
پیاز متوسط :یک عدد
نمک و فلفل و ادویه :به مقدار لازم
جعفری خرد کرده :٢ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای خمیر
آرد سفید :۵٠٠ گرم
ماست:٢ قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ :٢ عدد
آب :به مقدار لازم
بکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه بورک پفی
ابتدا یک کاسه بردارید و ۲ عدد زرده تخم مرغ را داخل آن بشکنیدو هم بزنید ، سپس ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید.

در ادامه آرد، نمک ، فلفل و بکینگ پودر را در کاسه دیگری مخلوط کرده و به تدریج به تخم مرغ و ماست اضافه نمایید.

آب را به مواد افزوده و ورز دهید تا خمیر حاصل شود. سپس در پلاستیک قرار دهید و اجازه دهید چند ساعت استراحت کند.

در این فاصله مواد میانی خمیر را آماده کنید، پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید ، سپس گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید تا بپزد.

جعفری خرد شده را هم بریزید و نمک ، فلفل و ادویه را اندازه کنید.

روی یک سطح صاف مقداری آرد بپاشید و خمیر را سه قسمت کرده و هر قسمت را بوسیله وردنه باز کنید و به شکل دایره دربیاورید.

روی لبه های خمیر ها کمی زرده بمالید سپس مقداری از مواد میانی آماده شده را داخل خمیر بریزید و آن را از وسط تا بزنید تا به شکل نیم دایره شود . (برای اینکه لبه های خمیر بهم بچسبند از زرده تخم مرغ روی خمیر استفاده میشود)

داخل تابه گودی مقداری روغن بریزید و بعد از داغ شدن بورک ها را داخل آن سرخ کنید. وقتی یک طرف بورک ها سرخ شد آنها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.

بورک های سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس در ظرف مورد نظر قرار داده و با سس مورد نظر سرو کنید.

همچنین میتوانیبد فر را با دمای ۱۸۰ درجه داغ کنید و کف سینی را چرب کنید و خمیر های بورک را داخل سینی فر بچینید و به مدت ۲۰-۳۰ دقیقه داخل فر بپزید

نکات تکمیلی در مورد بورک پفی
بورک پفی جزو غذای ملل – ترکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳ ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
بورک پفی را می توانید در وعده نهار – میان وعده – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۸ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.