بورانی باقلا سبز؛ پیش غذایی جدید

بورانی باقلا سبز؛ پیش غذایی جدید

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”بورانی باقلا سبز؛ پیش غذایی جدید” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“بورانی باقلا سبز” تازه غذای محلی شهر شوشتر در استان خوزستان است که طرز تهیه ساده ای دارد و در مدت زمان کمی آماده می شود تا میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

مواد لازم برای بورانی باقلا سبز

ماست ساده پر چرب:۱ فنجان
پیاز داغ عسلی:۲ قاشق سوپخوری
سیر:۱ عدد
باقلا:۳۰۰ گرم
گرد لیمو:۱ قاشق مرباخوری
شوید یا شبت:۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه:به میزان لازم
فلفل:به میزان لازم
نمک:به میزان لازم

طرز تهیه بورانی باقلا سبز

 

باقلا را با مقداری نمک و آب داخل قابلمه ای بریزید و بدون اینکه در آن را بگذارید روی حرارت قرار دهید تا باقلا ها بپزند ولی له نشوند.

سپس باقلای پخته شده را با ماست مخلوط کرده و هم بزنید.

بعد مقداری شوید ، نمک و فلفل هم به آنها اضافه کنید و هم بزنید.

در آخر بورانی را با گرد لیمو ، پیاز و سیر سرخ شده تزیین کنید.

– هنگام پخته شدن باقلا در ظرف را نبندید تا رنگ باقالی ها سبز بمانند.

نکات تکمیلی در مورد بورانی باقلا سبز
بورانی باقلا سبز جزو غذای محلی – جنوبی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵دقیقه میباشد .
بورانی باقلا سبز را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.