بهترین روش نگهداری از وسایل چرم
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”بهترین روش نگهداری از وسایل چرم” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
آشنایی با روشهایی برای نو نگهداشتن و بالا بردن دوام آنچه که از چرم در خانه دارید
کالاهای چرمی به دلیل ویژگیهای منحصر به فرد و مهارتی که برای دوختشان صرف میشود، نسبت به اجناس دیگر گرانتر هستند.
اگرچه چرمها طول عمر بالایی دارند اما آگاهی از روشهای نگهداری از آن، برای حفظ سرمایهای که خرج یکی از با ارزشترین کالاهای داخل کمدتان کردهاید
و بالاتر بردن طول عمر آن ضروری است.
در این مطلب به برخی از این روشها خواهیم پرداخت.
گردگیری با اسفنجی نرم|
دستکم ماهی یک بار بعد از گردگیری و تمیز کردن سطح چرم با اسفنجی نرم، آن را با واکس مخصوص چرم، چرب کنید.
گوشه و کنارههای محصولات چرمی را که دسترسی سختی دارند با یک گوش پاککن تمیز کنید.
یک طرف گوش پاککن را مرطوب کنید و طرف دیگر را خشک بگذارید،
با قسمت مرطوب این نواحی را از گرد و غبار و لکه پاک کنید و با طرف دیگر، رطوبت را خشک کنید.
استفاده نکردن بعد از واکس زدن|
بهتر است محصول چرمی تازه واکسخورده یا چرب شده یک شب تا صبح کنار گذاشته
و بعد استفاده شود چون چرم تازه چربشده، گرد و خاک را زودتر به خود جذب می کند و کدر میشود.
دور نگه داشتن از محیطهای مرطوب|
چرم را از محل پررطوبت دور نگه دارید تا کپک نزند.
همچنین از زدن عطر و اسپری بهصورت مستقیم روی چرم خودداری کنید چون خوشبو کنندهها حاوی موادی هستند که باعث آسیب رویه چرم میشود.
نگهداری در کاور پارچهای|
برای محافظت از کالای چرمی بهجای روکش پلاستیکی از کاور پارچهای و الیاف طبیعی استفاده کنید.
برای لباسها یا کیف و کفش چرمیتان فضای مناسبی را در نظر بگیرید
و آنها را روی رگال بین انبوهی از لباسها یا به صورت تلنبار شده روی کیف و کفشهای دیگر و تحت فشار قرار ندهید.
دور نگه داشتن از تابش مستقیم آفتاب|
کیف و کفش چرمی را با کاغذ باطله پر کنید تا منجر به مچاله شدن، ترکخوردگی، شکستگی و تغییر شکل محصول نشود.
لباسها را هم خوابیده و بدون تاخوردگی داخل کمد و به دور از تابش مستقیم خورشید، گرما و گرد و خاک بگذارید.
غوطهور نکردن در آب|
چرم را هرگز در آب غوطهور نکنید. توصیه میشود
لکهگیری چرم با دستمال خشک انجام شود
در غیراین صورت با کف صابون و یک اسفنج، به آرامی روی سطح چرم بکشید
و لکه را پاک کنید سپس با دستمال خشک، رطوبتش را بگیرید.
نویسنده : فاطمه قاسمی ،خراسان