این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

*این مطلب در بهمن ماه ۱۴۰۱ بروزرسانی شده است.

طرز تهیه کاپ کیک های شکلاتی

به دنبال دستور پخت کاپ کیک شکلاتی هستید؟ این دستور پخت را دنبال کنید تا کاپ کیک خوشمزه ای داشته باشید.

مواد اولیه کاپ کیک شکلاتی

۳/۴ فنجان آب گرم (۱۸۰ گرم)
۱ ۱/۲ قاشق چایخوری اسپرسو فوری یا قهوه (۳ گرم)
۱/۳ فنجان شیر یا چیپس شکلات تلخ، ذوب شده (۶۰ گرم)
۱/۳ فنجان پودر کاکائو شیرین (۳۰ گرم)
۲ تخم مرغ بزرگ در دمای اتاق (۱۱۴ گرم)
۱/۳ فنجان روغن نباتی (۷۵ گرم)
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل (۴ گرم)
۱ قاشق چایخوری سرکه سفید (۴ گرم)
۳/۴ فنجان آرد همه منظوره (۹۸ گرم)
شکر دانه ریز ۳/۴ فنجان (۱۵۰ گرم)
۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین (۳ گرم)
۱/۲ قاشق چایخوری نمک ریز (۲ گرم)

مواد لازم برای پوشش شکلاتی کاپ کیک

۱/۲ فنجان یا ۱ بسته کره بدون نمک در دمای اتاق (۱۱۳ گرم)
۱/۴ فنجان کاکائو شیرین نشده، الک شده (۲۵ گرم)
۱/۴ قاشق چایخوری نمک ریز (۲ گرم)
پودر قند ۱ ۱/۲ فنجان (۱۸۸ گرم)
۱/۳ فنجان خامه غلیظ یا خامه فرم گرفته (۸۰ گرم)
۲/۳ فنجان شکلات تلخ، ذوب شده و خنک شده (۱۲۰ گرم)

دستور پخت کاپ کیک شکلاتی:

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب مافین را با ۱۲ آستر کاپ کیک بپوشانید و کنار بگذارید.
۳/۴ فنجان آب گرم را در یک کاسه بزرگ بریزید. ۱/۲ قاشق چایخوری قهوه یا پودر اسپرسو را با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا حل شود.
۱/۳ فنجان شکلات چیپسی ذوب شده و ۱/۳ فنجان پودر کاکائو را اضافه کنید. با همزن بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
۲ تخم مرغ بزرگ، ۱/۳ فنجان روغن نباتی، ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل و ۱ قاشق چایخوری سرکه را در مخلوط کاکائو بریزید.
مواد خشک (۳/۴ فنجان آرد، ۳/۴ پیمانه شکر، ۱/۲ قاشق چایخوری جوش شیرین و ۱/۲ قاشق چایخوری نمک) را در مخلوط اسپرسو شکلاتی الک کرده و با همزن بزنید تا کاملا ترکیب شوند. خمیر نازک خواهد بود، اما قرار است اینطور باشد.

آسترهای کاپ کیک را ۲/۳ پر کنید و حدود ۱۷-۱۹ دقیقه یا تا زمانی که خلال دندان با چند خرده نمناک بیرون بیاید، بپزید. از فر خارج کنید.
اجازه دهید کاپ کیک ها به مدت ۱۰ دقیقه در تابه خنک شوند، سپس آنها را روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شوند. اگر عجله دارید، کل ظرف را به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا فرآیند خنک شدن تسریع شود.

باترکرم شکلاتی:

۱/۲ فنجان کره را با سرعت متوسط به مدت ۳۰ ثانیه با پارو یا همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
۱/۴ فنجان پودر کاکائو الک شده و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا کاکائو کاملاً جا بیفتد و گلوله ای باقی نماند.
پودر قند را به آرامی با ۱/۲ فنجان با کمترین سرعت مخلوط کنید. در نیمه راه، ۱/۳ فنجان خامه غلیظ را اضافه کنید تا مخلوط کردن فراست آسانتر شود.
سپس ۲/۳ فنجان شکلات ذوب شده و خنک شده را با سرعت کم مخلوط کنید. با حرارت کم هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند و به غلظت دلخواه برسند.
اگر فراستینگ خیلی غلیظ به نظر می رسد، یک قاشق غذاخوری خامه غلیظ اضافه کنید. اگر خیلی نازک بود، ۱/۴ پیمانه دیگر پودر قند اضافه کنید.
با دست با کفگیر لاستیکی به مدت چند دقیقه هم بزنید تا فراستینگ فوق العاده صاف شود.
فراستینگ را در یک کیسه لوله کشی با نوک Wilton 1M قرار دهید. یک چرخش بزرگ روی هر کیک کوچک بزنید و لذت ببرید!

طرز تهیه کاپ کیک های شکلاتی 

درست کردن کاپ کیک های کوچک شکلاتی:

اگر می خواهید کاپ کیک شکلاتی کوچک درست کنید، این دستور را می توان در قالب های کوچک مافین پخت! حدود ۴۰ مینی کاپ کیک درست می کند و فقط باید ۱۰-۱۲ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت / ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزند.

        پیشنهاد می کنیم مقاله “طرز تهیه دلمه برگ مو خوشمزه به روش لبنانی” را نیز مطالعه بفرمایید.      

نکاتی برای درست کردن بهترین کاپ کیک های شکلاتی

مواد در دمای اتاق بهتر با هم مخلوط می شوند. هر گونه مواد سرد را از قبل تنظیم کنید.
آرد خود را به درستی اندازه بگیرید (قاشق داخل پیمانه و سپس تراز کنید) یا از ترازو آشپزخانه برای اندازه گیری مواد خشک خود استفاده کنید.
وقتی آرد را اضافه کردید، خمیر کاپ کیک خود را هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. این کار باعث می شود کیک های شما نرم و لطیف شوند.
از یک قاشق بزرگ شیرینی استفاده کنید تا به راحتی آسترهای کیک خود را پر کنید. همچنین اطمینان حاصل می کند که کیک های شما در نهایت همان قد هستند.
قالب کاپ کیک خود را قبل از قرار دادن در فر روی پیشخوان بکوبید. این کار هر حباب هوایی که در خمیر به دام افتاده است را به سطح می آورد.
روی کیسه لوله کشی خود را با یک نوار لاستیکی ببندید تا از نفوذ هر گونه یخ زدگی به بالای کیسه جلوگیری کنید و استفاده از کیسه لوله کشی را آسان تر کنید.

می توانید این کیک ها را از قبل درست کنید! کاپ کیک های مات شده را می توان به مدت یک روز در دمای اتاق قرار داد یا تا ۵ روز در یخچال در ظرف دربسته نگهداری کرد. با این حال، زمانی که تازه پخته شده باشند، بهترین طعم را دارند!

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

تفاوت و شباهت مافین و کاپ کیک

اگر چه ممکن است شناخت تفاوت بین کاپ کیک و مافین دشوار باشد، اما باید روشن شود آیا کاپ کیک یا مافین بعد از اولین لقمه می خورید. یکی از شباهت ها بین کاپ کیک ها و مافین مواد اولیه آن است. هر دوی آن ها معمولا شامل آرد،تخم مرغ کره، شکر و شیر هستند. با این حال، مافین ها را گاهی با آرد گندم، آرد جو و یا حتی انواع مختلف آرد جایگزین می کنند. مافین ها نیز می توانند با انواع غذاهای خوش مزه از قبیل میوه های خشک، آجیل و یا چیپس پر شوند. علاوه بر این ، در مافین ها ممکن است روغن مایعرا جایگزین کره شود مانند روغن گیاهی مقدار کره و شکر در کاپ کیک ها بیشتر از مافین ها است.

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

تاریخچه‌ی پیدایش کاپ کیک

البته به شکلی متفاوت با آن چه که امروز می‌بینیم به قرن نوزدهم باز می‌گردد.در بحث نوآوری‌های کیک و در مورد پیدایش کلمه‌ی کاپ کیک Cup Cake  دو نظر متفاوت وجود دارد:

۱-گروهی معتقدند که چون برخی کیک‌ها در ظروف فنجانی شکل پخته می‌شدند، این امر باعث به وجود آمدن اصطلاح کاپ کیک شده است.

۲- گروهی دیگر نیز می‌گویند به دلیل این که مواد به کار رفته در کیک بیش‌تر با فنجان اندازه گرفته میشده بعدها نوعی کیک به نام  کاپ کیک نیز به وجود آمده است. علت به کار بردن فنجان در اندازه‌گیری مواد کیک‌ها نیز بیش‌تر به خاطر سهولتِ در یاد ماندن مقدار مواد بوده است مثلاً: یک فنجان شکر- یک فنجان روغن بادام و…

هم‌چنین اصطلاح کاپ کیک بیش‌تر برای کیک‌های تعدادی و شمارش شونده به کار برده شده است.

علت پیدایش نام این نوع  کیک هرچه که باشد، امروزه کاپ کیک‌ها شامل کیک‌هایی با ترکیبات، اندازه‌ها، طرح‌ها و تزییناتِ بسیار متنوع و متفاوتی هستند.

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

کاپ کیک کاکائویی

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

کاپ کیک جدید

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

کاپ کیک خوشمزه

این کاپ کیک های خوشمزه شما را وسوسه میکنند

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.