ارمنی پلو با مرغ با طعمی خاص و دلنشین

ارمنی پلو با مرغ با طعمی خاص و دلنشین

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”ارمنی پلو با مرغ با طعمی خاص و دلنشین” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“ارمنی پلو” با با بال مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است

که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می باشند استفاده شده است

و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب میشود.

مواد لازم برای ارمنی پلو با بال مرغ
بال مرغ :۶ عدد
برنج:۲ پیمانه
نمک و فلفل :به میزان لازم
روغن :به مقدار لازم
زعفران آبکرده:مقداری

طرز تهیه ارمنی پلو با بال مرغ
برنج را از قبل شسته و بگذارید خیس بخورد، زعفران را آسیاب کرده و با کمی آب جوش مخلوط کرده و بگذارید رنگ بیاندازد.

قابلمه ای را تا نیمه آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد، سپس برنج را افزوده و کمی نمک بریزید.

بعد از اینکه برنج کمی نرم شد آن را آبکش کرده و کنار بگذارید.

قابلمه مورد نظر را روی حرارت قرار داده و کمی روغن و نیمی از زعفران را بریزید و بالها را کف قابلمه بچینید.

کمی نمک و فلفل روی بالها بپاشید و برنج را بریزید و صاف نمایید، باقی مانده زعفران را روی برنج بریزید و خوب مخلوط کنید تا خوش رنگ شود.

در قابلمه را ببندید و اجازه دهید برنج دم کشیده و بالها برشته شود، بعد از اینکه برنج دم افتاد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد ارمنی پلو
ارمنی پلو جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۳۰دقیقه میباشد .
ارمنی پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.