آنغوزه چیست
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان آنغوزه چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
آنغوزه یا انجدان گیاهی است که حدودا ۲ تا ۲/۵ متر است و دارای ریشه ضخیمی می باشد .
ساقه این گیاه ضخیم و استوانه ای است .
گل های آن زرد رنگ است .
برای به دست آوردن آنغوزه که در واقع صمغ این گیاه است گیاه را از حد فاصل ریشه و ساقه آن قطع می کنیم .
در هنگام قطع کردن شیره ای از آن خارج می شود که آن شیره را آنغوزه می نامند و
این شیره دارای مصارف پزشکی است و بسیار مفید می باشد .
این گیاه در خراسان کورن کما نامیده می شود .
این گیاه پرکاربرد و مفید ۲ نوع دارد .
یک نوع آن خوشبو نوع دیگر آن بدبو است که این نوع بدبوی آن در ایران تولید می شود و مصرف دارویی در این زمینه بیشتر است .
این شیره حافظه را نیکو می کند .
از کاربردهای دیگر این گیاه می توان به برطرف کردن بوی بد دهان اشاره کرد و دهان را ضدعفونی می کند .
دستگاه گوارش را تقویت کرده و شیر مادر را افزایش می دهد .
برای قوای جنسی بسیار مفید است .
مقدار خورا ک آن ۲/۵ گرم باید باشد که آن را در آب گرم حل می کنیم .
طبیعت این گیاه پرکاربرد گرم و خشک است .
از کارایی های دیگر آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :
برای رفع دندان درد
برای هضم غذا
خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و ضدعفونی کننده است .
برای ناراحتی های تنفسی کاربرد دارد .
برای درمان یبوست مفید است .
برای عفونت قارچی روده مفید است .
برای رفع حالت تهوع ، سرگیجه ، سوزش معده هم بسیار مفید است .
در واقع این گیاه دارای فواید بی شماری است که ما فقط به صورت محدود آن را مطرح کرده ایم .
آنغوزه چیست
این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوردی شده است .