آنغوزه چیست

آنغوزه چیست

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان آنغوزه چیست در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آنغوزه یا انجدان گیاهی است که حدودا ۲ تا ۲/۵ متر است و دارای ریشه ضخیمی می باشد .

ساقه این گیاه ضخیم و استوانه ای است .

گل های آن زرد رنگ است .

برای به دست آوردن آنغوزه که در واقع صمغ این گیاه است گیاه را از حد فاصل ریشه و ساقه آن قطع می کنیم .

در هنگام قطع کردن شیره ای از آن خارج می شود که آن شیره را آنغوزه می نامند و

این شیره دارای مصارف پزشکی است و بسیار مفید می باشد .

این گیاه در خراسان کورن کما نامیده می شود .

این گیاه پرکاربرد و مفید ۲ نوع دارد .

یک نوع آن خوشبو نوع دیگر آن بدبو است که این نوع بدبوی آن در ایران تولید می شود و مصرف دارویی در این زمینه بیشتر است .

این شیره حافظه را نیکو می کند .

از کاربردهای دیگر این گیاه می توان به برطرف کردن بوی بد دهان اشاره کرد و دهان را ضدعفونی می کند .

دستگاه گوارش را تقویت کرده و شیر مادر را افزایش می دهد .

برای قوای جنسی بسیار مفید است .

مقدار خورا ک آن ۲/۵ گرم باید باشد که آن را در آب گرم حل می کنیم .

طبیعت این گیاه پرکاربرد گرم و خشک است .

از کارایی های دیگر آن می توان به موارد زیر اشاره نمود :

برای رفع دندان درد

برای هضم غذا

خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و ضدعفونی کننده است .

برای ناراحتی های تنفسی کاربرد دارد .

برای درمان یبوست مفید است .

برای عفونت قارچی روده مفید است .

برای رفع حالت تهوع ، سرگیجه ، سوزش معده هم بسیار مفید است .

در واقع این گیاه دارای فواید بی شماری است که ما فقط به صورت محدود آن را مطرح کرده ایم .

آنغوزه چیست

آنغوزه چیست

این مطلب از دسته سرگرمی سایت برای شما گردآوردی شده است .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.