آموزش ۳پلو خوشمزه شیرازی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش ۳پلو خوشمزه شیرازی ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
قنبر پلو شیرازی
برنج۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده۱ کیلو
گردو۱۰۰ گرم
کشمش۲۰۰ گرم
رب انار۲ قاشق غذا خوری
شیره انگور۱قاشق غذا خوری
پیاز۱ عدد
نمک و زردچوبهبه مقدار لازم
آرد نخودچیبه مقدار لازم
روغن به میزان لازم
مرحله اول
ابتدا پیازمون رو تو یه ظرف رنده میکنیم و آبشو خوب میگیریم و بعد گوشت چرخ کردمونو بهش اضافه میکنیم و کمی آرد نخود چی به همراه نمک و زردچوبه هم میزنیم و سپس خوب ورزش میدیم تا منسجم بشه. حالا انداره یه فندق از مواد برمیداریم و به شکل کوفته های ریزی در میاریم و یه تابه رو میزاریم رو حرارت و روغن میریزیم تا داغ بشه و بعد گوشتهای قلقلی شده رو میریزیم توش تا سرخ بشه. وقتی سرخ شد میزاریم کنار.
حالا تابه دیگه ایی رو میزاریم رو حرارت و کمی روغن میریزیم و پیازمون رو که خرد کردیم میریزیم داخلش و تفت میدیم و در ادامه گردو رو اضافه میکنیم و تفت میدیم در پایان هم کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و میزاریم کنار.
مرحله دوم
حالا برنجمون رو از قبل با نمک زیاد خیس از چند ساعت قبل خیس میکنیم و بعد میشوریمش تا نمک اضافیش بره. حالا یه قابلمه رو میزاریم رو حرارت و آب میریزیم داخلش تا جوش بیاد و برنجمون رو با کمی نمک میریزیم داخلش، بهترین زمان آبکش کردن برنج موقعی هستش که وقتی یه دونه برنج رو از وسط نصف کنیم ۱ نقطه سفید وسطش باشه. اون موقع برنج رو آبکش میکنیم .
حالا ته قابلمه کمی روغن میریزیم و بعد شروع میکنیم لایه به لایه اول برنجمون رو میریزیم و بعد کوفته قلقلی ها رو به همراه پیاز و گرد و کشمش تفت داده شده بهش اضافه میکنیم و انقدر ادامه میدیم تا موادمون تموم شه و در آخر یه تابه رو میزاریم رو گاز وکمی رب انار رو با شیره انگور تقت میدیم و روی برنج میریزیم و کمی آب و روغن هم میدیم روش و میزاریم برای دم حدود ۴۵ دقیقه دیگه غذا آماده است .
کلم پلو شیرازی
- ۳ پیمانه کلم خرد شده
- ۴ پیمانه برنج
- ۳۰۰ گرم گوشت چرخی
- ۳ ق غ پیاز داغ
- ۱ عدد پیاز متوسط
- ادویه پلویی
- نمک
- سبزیجات معطر (مرزه،ترخون ،شوید،ریحان)
مراحل
ابتدا برنج رو آبکش میکنیم تا برنج آماده بشه پیاز داغ رو با روغن و زردچوبه و ادویه(دارچین و فلفل سیاه) داخل تابه ریخته و کلم رو اضافه میکنیم تفت میدیم سبزی رو اضافه و خوب تفت میدهیم.
این مواد رو لابه لای برنج دم میذاریم
حالا پیاز رو رنده و با گوشت و دو قاشق آرد نخودچی و نمک خوب ورز میدهیم و قلقلی درست کرده در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم.
برنج رو در ظرف کشیده و با گوشت قلقلی سرو میکنیم.عالیه نوش جون
۳-لوبیا پلوشیرازی
شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را دوست داشتنی کرده است . مرغ زعفرانی یا گوشت گردن یا ماهیچه لذیذ مکملی عالی برای این غذای ایرانیست .
برنج …. ۱ کیلو
لوبیا چشم بلبلی …. ۲ پیمانه
شوید تازه …. ۷۵۰ گرم
زعفران آب زده …. ۲ قاشق غذاخوری
پودر دارچین … به دلخواه
طرز تهیه:
۱ – لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .
۲ – دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.
۳ – شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید .
۴ – برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید .
۵ – پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید .
۶ – اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغن مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید .
۷ – این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت میتوانید سرو کنید که دستور مرغ و گوشت مناسب را میتوانید در غذاهای مرتبط در همین صفحه پیدا کنید .
منبع:مامی فود،کوکپد،تصویرزندگی