آموزش ۳پلو خوشمزه شیرازی

آموزش ۳پلو خوشمزه شیرازی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش ۳پلو خوشمزه شیرازی ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

قنبر پلو شیرازی

برنج۴ پیمانه

گوشت چرخ کرده۱ کیلو

گردو۱۰۰ گرم

کشمش۲۰۰ گرم

رب انار۲ قاشق غذا خوری

شیره انگور۱قاشق غذا خوری

پیاز۱ عدد

نمک و زردچوبهبه مقدار لازم

آرد نخودچیبه مقدار لازم

روغن به میزان لازم

آموزش 3پلو خوشمزه شیرازی
آموزش ۳پلو خوشمزه شیرازی

مرحله اول

ابتدا پیازمون رو تو یه ظرف رنده میکنیم و آبشو خوب میگیریم و بعد گوشت چرخ کردمونو بهش اضافه میکنیم و کمی آرد نخود چی به همراه نمک و زردچوبه هم میزنیم و سپس خوب ورزش میدیم تا منسجم بشه. حالا انداره یه فندق از مواد برمیداریم و به شکل کوفته های ریزی در میاریم و یه تابه رو میزاریم رو حرارت و روغن میریزیم تا داغ بشه و بعد گوشتهای قلقلی شده رو میریزیم توش تا سرخ بشه. وقتی سرخ شد میزاریم کنار.

 

حالا تابه دیگه ایی رو میزاریم رو حرارت و کمی روغن میریزیم و پیازمون رو که خرد کردیم میریزیم داخلش و تفت میدیم و در ادامه گردو رو اضافه میکنیم و تفت میدیم در پایان هم کشمش رو اضافه میکنیم و تفت میدیم و میزاریم کنار.

 

مرحله دوم

حالا برنجمون رو از قبل با نمک زیاد خیس از چند ساعت قبل خیس میکنیم و بعد میشوریمش تا نمک اضافیش بره. حالا یه قابلمه رو میزاریم رو حرارت و آب میریزیم داخلش تا جوش بیاد و برنجمون رو با کمی نمک میریزیم داخلش، بهترین زمان آبکش کردن برنج موقعی هستش که وقتی یه دونه برنج رو از وسط نصف کنیم ۱ نقطه سفید وسطش باشه. اون موقع برنج رو آبکش میکنیم .

حالا ته قابلمه کمی روغن میریزیم و بعد شروع میکنیم لایه به لایه اول برنجمون رو میریزیم و بعد کوفته قلقلی ها رو به همراه پیاز و گرد و کشمش تفت داده شده بهش اضافه میکنیم و انقدر ادامه میدیم تا موادمون تموم شه و در آخر یه تابه رو میزاریم رو گاز وکمی رب انار رو با شیره انگور تقت میدیم و روی برنج میریزیم و کمی آب و روغن هم میدیم روش و میزاریم برای دم حدود ۴۵ دقیقه دیگه غذا آماده است .

کلم پلو شیرازی

 ۶ نفر
  1. ۳ پیمانه کلم خرد شده
  2. ۴ پیمانه برنج
  3. ۳۰۰ گرم گوشت چرخی
  4. ۳ ق غ پیاز داغ
  5. ۱ عدد پیاز متوسط
  6. ادویه پلویی
  7. نمک
  8. سبزیجات معطر (مرزه،ترخون ،شوید،ریحان)

مراحل

  1. ابتدا برنج رو آبکش میکنیم تا برنج آماده بشه پیاز داغ رو با روغن و زردچوبه و ادویه(دارچین و فلفل سیاه) داخل تابه ریخته و کلم رو اضافه میکنیم تفت میدیم سبزی رو اضافه و خوب تفت میدهیم.

  2. این مواد رو لابه لای برنج دم میذاریم

  3. حالا پیاز رو رنده و با گوشت و دو قاشق آرد نخودچی و نمک خوب ورز میدهیم و قلقلی درست کرده در تابه با کمی روغن سرخ میکنیم.

  4. برنج رو در ظرف کشیده و با گوشت قلقلی سرو میکنیم.عالیه نوش جون

    ۳-لوبیا پلوشیرازی

    شیرازی ها علاقه خاصی به این غذا دارند . عطر شوید تازه و طعم منحصر به فرد لوبیای چشم بلبلی نرم و خوشمزه این غذای خوش خوراک را دوست داشتنی کرده است . مرغ زعفرانی یا گوشت گردن یا ماهیچه لذیذ مکملی عالی برای این غذای ایرانیست .

    برنج …. ۱ کیلو

    لوبیا چشم بلبلی …. ۲ پیمانه

    شوید تازه …. ۷۵۰ گرم

    زعفران آب زده …. ۲ قاشق غذاخوری

    پودر دارچین … به دلخواه

    طرز تهیه:

    ۱ – لوبیا چشم بلبلی را بخیسانید و چند بار آب آن را عوض کنید .

    ۲ – دو برابر حجم لوبیا روی آن آب ریخته و بگذارید تا بپزد و آب آن به خوردش رود.

    ۳ – شوید را خوب شسته و پس از خشک شدن خوب و یک دست خرد کنید .

    ۴ – برنج را آب کش کرده و شوید و لوبیا را لابه لای آن ریخته و دم کنید .

    ۵ – پس از دم کشیدن مقداری از برنج را با زعفران مخلوط کرده و برای تزیین روی برنج از آن استفاده کنید .

    ۶ – اگر دسترسی به روغن کرمانشاهی یا حیوانی دارید نصف نصف با روغن مایع مخلوط کرده حرارت داده و پس از سرو روی برنج بدهید .

    ۷ – این غذا را با مرغ زعفرانی یا گوشت میتوانید سرو کنید که دستور مرغ و گوشت مناسب را میتوانید در غذاهای مرتبط در همین صفحه پیدا کنید .

    منبع:مامی فود،کوکپد،تصویرزندگی

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.