آموزش پخت ماهی شکم پر در قابلمه و رازهای خوشمزه تر شدن آن

آموزش پخت ماهی شکم پر در قابلمه و رازهای خوشمزه تر شدن آن

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش پخت ماهی شکم پر در قابلمه و رازهای خوشمزه تر شدن آن” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

مواد لازم برای ماهی شکم پر بدون فر

آبلیمو:به میزان لازم
سیر:۱تا۲حبه
انار (جنگلی و ساییده شده (از رب انار هم میتوان استفاده کرد)):۳قاشق غذاخوری
کنجد:۲قاشق غذاخوری
گردو (آسیاب شده):۲قاشق غذاخوری
ماهی (سفید):۱عدد
ادویه (مخصوص ماهی یا گرام ماسالا):به میزان لازم
سبزی (نارلنگ یا معطر):۱۰۰گرم
اشپیل (اشپیل همان تخم ماهی است):۱عدد

طرز تهیه ماهی شکم پر بدون فر

ماهی را تمیز کنید و شکمش را به صورت طولی برش دهید و محتویات داخل شکم آن را خارج کنید و ماهی را تمیز بشویید.کمی به داخل شکم و سطح رویی ماهی آبلیمو و نمک بزنید.بعد اشپل ماهی را تمیز کنید و رگه های داخل آن را در بیاورید .

سبزی ها را پس از تمیز کردن و شستن ، خرد کنید و به همراه انار ساییده شده ، سیر ، گردو ، کنجد ، نمک ، فلفل و ادویه مخصوص با هم مخلوط کنید و بعد تخم ماهی را به آنها اضافه کنید و مواد را هم بزنید.
مواد مخلوط شده را داخل شکم ماهی بریزید و پر کنید. طوری که شکم ماهی دوخته شود و مواد از داخل شکمش بیرون نریزد.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد ماهی را داخل تابه قرار دهید و حرارت را کم کنید تا ماهی بپزد.

در روشی دیگر میتوانید ماهی را جداگانه تفت دهید و مقداری از مواد داخل شکم ماهی را جداگانه در قابلمه ای ( گمج)در کره تفت دهید

و ماهی را روی آن قرار داده و یک استکان آب جوش را با رب انار مخلوط کرده و داخل قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید تا ماهی بپزد.

نکات

۱٫ میزان موادی که در بالا گفته شده است متناسب با اندازه ماهی تغییر می کند.

۲٫ داخل شکم ماهی را خیلی پر نکنید چون دوخته نمی شود.

۳٫ سبزی های نارلنگ و انار، ویژه مازندران می باشد در صورتی که در دسترس نبود از سبزیهای معطر و رب انار ترش استفاده کنید.

۴٫ در صورت تمایل اشپیل را حذف کرده و به جای آن گردو و سبزی بیشتری بریزید.

 

نکات تکمیلی در مورد ماهی شکم پر بدون فر

ماهی شکم پر بدون فر جزو خوراک – ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰دقیقه میباشد .
ماهی شکم پر بدون فر را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.