آموزش و طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی

آموزش و طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش و طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

چنانچه نه وقت سفر با تور چین را دارید و نه دلتان می آید که پولتان را صرف این سفر کنید و از سوی دیگر علاقه مند به امتحان کردن غذاهای چینی هستید، پیشنهاد ما به شما این است که خودتان یک سفره ی بین المللی پهن کنید.

مواد لازم برای املت لوبیا و میگو چینی
تخم مرغ ۴ عدد
میگو تازه ۱۸۵ گرم
لوبیا سبز تازه ۲ فنجان
پیاز سبز ۶ عدد
زنجبیل ۱ قاشق مرباخوری
آرد ذرت ۱ قاشق سوپخوری
آب ۱ فنجان
روغن کنجد ۱ قاشق مرباخوری
سس سویا ۱ قاشق سوپخوری
شکر ۰٫۵ قاشق مرباخوری

طرز تهیه املت لوبیا و میگو چینی

تخم مرغها را بهم برنید تا کف کرده و رنگ آن روشن شود , میگوی رنده شده , جوانه لوبیا , پیازچه و زنجبیل را بیافزایید و مخلوط کنید , کف ماهیتابه را با روغن کمی چرب کنید و ان را گرم کرده و یک چهارم املت را در ان ریخته و بپزید تا یک طرف آن سفت شود , سپس برگردانید و طرف دیگر را بپزید , املت را در بشقاب سرو نموده و باقی املتها را بپزید و با سس سرو نمایید
طرز تهیه سس
آرد ذرت و آب را در قابلمه ای با هم مخلوط کرده و سس سویا را بیافزایید و مرتب بهم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود , سپس بمدت یک دقیقه با حرارت ملایم بجوشد.
نکات تکمیلی در مورد املت لوبیا و میگو چینی
املت لوبیا و میگو چینی جزو پیش غذا – املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .
املت لوبیا و میگو چینی را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.