آموزش طرز تهیه تاج گل پنیر و تخم مرغ بری پیش غذا

آموزش طرز تهیه تاج گل پنیر و تخم مرغ بری پیش غذا

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آموزش طرز تهیه تاج گل پنیر و تخم مرغ بری پیش غذا” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

تاج گل پنیر و تخم مرغ یک غذای خوشمزه است که میتواند به عنوان پیش غذا سرو کنید.

مواد لازم برای تاج گل پنیر و تخم مرغ

برش های بسیار نازک گوشت یا کالباس به میزان لازم
خمیر یوفکا به میزان لازم
تخم مرغ بزرگ ۵ عدد
پنیر پیتزا یا پنیر چدار رنده شده ۱ پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دانه زیره سیاه به میزان لازم
روغن زیتون ۱ ق غ

طرز تهیه تاج گل پنیر و تخم مرغ

فر را با دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شودو
برش های گوشت را با حرارت متوسط در یک ماهیتابه که فقط کفش را چرب کرده اید به مدت ۴ دقیقه بپزید . ادامه ی پخت در فر انجام خواهد شد.
تخم مرغ ها را با نمک و فلفل مخلوط نمایید.
خمیر را باز کرده و ۸ مثلث بلند و تقریبا هم اندازه از آن برش بزنیدو مطابق تصویر روی کاغذ روغنی به شکل ستاره دور هم بچینید.

روی هر برش خمیر یک برش گوشت گذاشته و سپس در پهن ترین قسمت خمیرها یک سوم پنیر را با دقت قرار دهید.

با کمک قاشق و با دقت تخم مرغ ها را روی پنیرها بدهید و سپس بقیه پنیر را اضافه کنید.

حالا لبه های تیز خمیر را مطابق شکل روی پنیر و تخم مرغ برگردانید تا نتیجه ی نهایی به شکل گل در آید.

با کمک قلم مو روغن زیتون را روی گلتان بکشید و دانه های زیره را رویش بپاشید.

۱۷-۲۰ دقیقه نان را در فر قرار دهید تا کاملا برشته طلایی شود.

و سپس ۲ دقیقه به ان زمان دهید تا از حرارت بیفتد تا برای سرو آماده شود.

نکات تکمیلی در مورد تاج گل پنیر و تخم مرغ
تاج گل پنیر و تخم مرغ جزو ساندویچ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰دقیقه میباشد .
تاج گل پنیر و تخم مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.