آشپزی کوکوی سبزی با اشپل ماهی

آشپزی کوکوی سبزی با اشپل ماهی

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آشپزی کوکوی سبزی با اشپل ماهی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

کوکوی اشپل ماهی یک غذای محلی گیلان است. اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است.

طرز تهیه کوکو سبزی با اشپل ماهی

کوکوی اشپل ماهی از غذاهای سنتی و قدیمی مناطق شمال کشور است که از تخم ماهی یا خاویار ماهی تهیه می گردد.
کوکو ی اشپل ماهی

مواد لازم برای درست کردن کوکوی اشپل ماهی

سبزی کوکو یی شامل (گشنیز ، ریحان ، ترخون ، پیازچه ، تره ، جعفری ، شوید) ۲۳۰ گرم
اشپل ماهی ۷۰ گرم
آرد ۵ گرم
سیر ۱حبه
زرشک ۳ گرم در صورت دلخواه
تخم مرغ ۱ عدد ( ۶۰ گرم)
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
کوکو ی اشپل ماهی

روش پخت کوکوی اشپل ماهی

ابتدا سبزی کوکویی را تمیز پاک می کنیم. بعد آنرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی سبزی ها خارج شود. بعد سبزی ها را به صورت ریز خرد می کنیم. ( می توانید سبزی کوکویی خرد شده آماده را از فروشگاه ها هم تهیه کنید.

اشپل ها را از پوسته روییشان خارج میکنیم و به همراه سبزی کوکو ، سیر رنده شده ، آرد ، زرشک، تخم مرغ و ادویجات و نمک خوب با هم مخلوط میکنیم .ماهی تابه مناسبی را انتخاب میکنیم و کمی روغن داخل آن میریزیم و تا داغ شود.سپس مواد را داخل ماهی تابه پهن میکنیم و در ماهی تابه را میبندیم و اجازه میدهیم در حرارت ملایم ۱۰ دقیقه بپزد و بعد طرف دیگر کوکو را برمیگردانیم و ۱۰ دقیقه دیگر با همان حرارت ملایم بپزد اگر اندازه اشپل ها درشت تر باشد باید حرارت را کمتر کنید تا بهتر پخته شود .

کوکو ی اشپل ماهی

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.