آشپزی کوکوی سبزی با اشپل ماهی
همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”آشپزی کوکوی سبزی با اشپل ماهی” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
کوکوی اشپل ماهی یک غذای محلی گیلان است. اشپل، همان تخم یا خاویار ماهی است.
طرز تهیه کوکو سبزی با اشپل ماهی
کوکوی اشپل ماهی از غذاهای سنتی و قدیمی مناطق شمال کشور است که از تخم ماهی یا خاویار ماهی تهیه می گردد.
مواد لازم برای درست کردن کوکوی اشپل ماهی
سبزی کوکو یی شامل (گشنیز ، ریحان ، ترخون ، پیازچه ، تره ، جعفری ، شوید) ۲۳۰ گرم
اشپل ماهی ۷۰ گرم
آرد ۵ گرم
سیر ۱حبه
زرشک ۳ گرم در صورت دلخواه
تخم مرغ ۱ عدد ( ۶۰ گرم)
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
روش پخت کوکوی اشپل ماهی
ابتدا سبزی کوکویی را تمیز پاک می کنیم. بعد آنرا می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی سبزی ها خارج شود. بعد سبزی ها را به صورت ریز خرد می کنیم. ( می توانید سبزی کوکویی خرد شده آماده را از فروشگاه ها هم تهیه کنید.
اشپل ها را از پوسته روییشان خارج میکنیم و به همراه سبزی کوکو ، سیر رنده شده ، آرد ، زرشک، تخم مرغ و ادویجات و نمک خوب با هم مخلوط میکنیم .ماهی تابه مناسبی را انتخاب میکنیم و کمی روغن داخل آن میریزیم و تا داغ شود.سپس مواد را داخل ماهی تابه پهن میکنیم و در ماهی تابه را میبندیم و اجازه میدهیم در حرارت ملایم ۱۰ دقیقه بپزد و بعد طرف دیگر کوکو را برمیگردانیم و ۱۰ دقیقه دیگر با همان حرارت ملایم بپزد اگر اندازه اشپل ها درشت تر باشد باید حرارت را کمتر کنید تا بهتر پخته شود .
منبع،نمناک