آب کردن شکلات به روش بن ماری چگونه است؟

آب کردن شکلات به روش بن ماری چگونه است؟

در ادامه این مطلب از مجله آشپزی فارسی ها با عنوان آب کردن شکلات به روش بن ماری چگونه است؟ در خدمت شما دوستان گرامی هستیم .

امروز قصد داریم شما را به صورت کامل با روش بن ماری آشنا کنیم .

با ما همراه باشید .

روش بن ماری چیست

به حل کردن و گرم کردن مواد غذایی بر روی بخار آب به صورت غیر مستقیم را روش بن ماری می گویند .

از این روش وقتی استفاده می شود که نخواهیم مواد غذایی را به صورت مستقیم بر روی حرارت قرار دهیم .

در استفاده از روش بن ماری کافی است شکلات ، ژلاتین ، کره یا … را در داخل یک ظرف ریخته ، سپس ظرف را بر روی ظرف دیگر پر از آب که بر روی حرارت مستقیم قرار دارد قرار دهید .

آب کردن شکلات به روش بن ماری چگونه است؟

آب کردن شکلات به روش بن ماری چگونه است؟

نکته ای که باید بسیار به آن توجه کنید این است که نباید مقدار آب در ظرف زیرین به اندازه ای باشد که در هنگام جوش آمدن ، وارد ظرف بالایی شود .

همچنین کف ظرف حاوی شکلات یا کره نباید در تماس مستقیم با آب جوش باشد .

تنها بخار آب باید با ظرف بالایی در تماس باشد .

در این کلیپ شما به راحتی با این روش آب کردن مواد غذایی آشنا خواهید شد .

امیدواریم این مطلب از بخش آموزشی دسته دسر مورد پسند شما عزیزان قرار گرفته باشد .

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.