“کشک بادمجان” غذای اصیل ایرانی با طرز تهیه ساده و بی نظیر

“کشک بادمجان” غذای اصیل ایرانی با طرز تهیه ساده و بی نظیر

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”“کشک بادمجان” غذای اصیل ایرانی با طرز تهیه ساده و بی نظیر” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

“کشک بادمجان” از جمله غذایی های سنتی و خوشمزه می باشد که هم طرز تهیه راحت دارد و هم می توان آن را به زیباترین شکل ها تزئین نمود.

از همیشه بهتر کشک بادمجان درست کنید

آموزش تهیه کشک بادمجان را اگر  همراهی کنید می توانید به صورت اصولی و حرفه ای در این مطلب مشاهده نمایید:
کشک بادمجان

چه موادی لازمی داریم برای کشک بادمجان

بادمجان قلمی : یک کیلو
کشک :۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم
پیاز سرخ کرده :۲ تا سه قاشق غذاخوری
سیر داغ :دو قاشق غذاخوری
نعنای خشک :یک قاشق غذاخوری
روغن مایع :۱۵۰ میلی لیتر
مغز گردو آسیاب شده :۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
آب مرغ :یک پیمانه
زردچوبه :۱ قاشق غذاخوری
مقدار مواد لازم برای چند نفر می باشد ؟

این مقدار مواد ذکر شده برای ۴ الی ۵ نفر در نظر گرفته شده است.

 

کالری کشک بادمجان با این مواد لازم چقدر می باشد ؟

کشک بادمجان در صورتی که پخته شده باشد یعنی اینکه از مواد لازم خود مرکب شده باشد حاوی ۱۹۰ تا ۲۳۰ کیلو کالری می باشد.

 

طرز تهیه کشک بادمجان

جوشاندن کشک برای غذای کشک بادمجان
کشک یکی از محصولات لبنی است که به شدت کلسیم بالایی داردو برای کسانی که مشکل فشار خون ندارند

و می توانند کشک شور و ترش را استفاده کنند بسیار مقوی است ولی در بعضی مواقع کشک را میجوشانند

چون بیماری تب مالت تقریباً ۸۰ درصد آن از این طریق به انسان سرایت میکند.

کشک بادمجان

به همین دلیل توصیه می شود انواع کشک ها را چه به صورت پاستوریزه و هموژنیزه را قبل از مصرف حتما به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید.

مرحله اول جوشاندن کشک

کشک ها را به دلیل غلیظ بودن نیاز داریم با آب رقیقش کنیم.

کشک را داخل ظرفی می ریزیم و به آن آب اضافه می کنیم

این میزان آب باید به اندازه ای باشد که بتواند در حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه ریز جوش شدن کشک آن را تحمل کند.

البته می توان در هنگام جوشاندن کشک هم به آن آب اضافه کرد و بر روی حرارت کم میگذاریم کشک ها به جوش آیند.

در فاصله جوشیدن کشک باید پوست بادمجان ها را گرفت

و بعد از پوست کردن باید آن را تلخ گیری کنیم که تلخه گیری بادمجان با نمک و یا آب نمک انجام میشود.

بافت بادمجان زمانی که در نمک یا آب نمک تلخ گیری می شود با هم متفاوت است.

زمانی که در آب نمک است آب بیشتری جذب میکند و هنگام سرخ شدن ممکن است بیشتر اذیت شوید.

اگر میخواهید بادمجان ها زودتر سرخ شوند آن را به ۲ تا ۳ ورق برش دهید و در غیر این صورت بادمجان های قلمی را به طور کامل سرخ کنید.

برای تلخه گیری هم بادمجان ها را در ظرف آبکش میریزیم و روی آنها را نمک میپاشیم و حدود ۱۵ تا ۲۰

دقیقه زمان میدهیم تا تلخی بادمجان کاملا گرفته شود.

 

گرفتن تلخی بادمجان ها

بعد از انجام تلخه گیری بادمجان ها را در ظرفی سرخ میکنیم ، که نوع سرخ کردن ممکن است بر طبق ذائقه افراد متفاوت باشد

چرا که بعضی ها دوست دارند به صورت نیم پز و بعضی ها خیلی سرخ شده استفاده کنند.

بادمجان های سرخ شده را بر روی حرارت ملایم میگذاریم و مقداری پیاز داغ و سیر داغ را به آن اضافه میکنیم

که البته ریختن سیر داغ هم ممکن است سلیقه ای باشد به دلیل بویی که در دهان پر میشود.

بعد آب مرغ یا آب گوشت را که باعث لذیذ شدن کشک بادمجان می شود

و کمی فلفل سیاه و همچنین زرد چوبه را اضافه کنید.

با اضافه کردن آب مرغ بهتر است حرارت را کمی بالاتر ببرید

و بعد از کمی پخت میتوان حرارت را کم کنید تا بادمجان ها کاملا مغز پخت شوند و بتوان آنها را کوبید و یا له کرد.

آماده سازی نعناع داغ

در این فاصله نعناع داغ را آماده میکنیم فقط برای درست کردن نعناع داغ بهتر است

از روغن زیادی استفاده نکنید چون هنگام سرخ کردن بادمجان ها مقداری روغن در غذا باقی می ماند .

بهتر است در روغن نعناع داغ از زرد چوبه در روغن استفاده کنید و وقتی عطر زرد چوبه به مشام رسیدباید نعنا را به آن اضافه کنیم.

حواستان باشد تا نعناع ها نسوزند چون هم رنگ و هم طعم آن تغییر می کند.

پس از پخته شدن بادمجان ها آنها را با گوشت کوب له میکنیم و بعد مقداری از کشک آماده شده را به آن مخلوط کنید

و بخشی از نعنا ،زردچوبه داغ و کمی گردو را به موادمان اضافه میکنیم تا در خلال پخت طعم ها با هم یکدست شوند.

اجازه دهید مواد مخلوط شده حدود ۱۰ دقیقه ای روی حرارت ملایم بپزند.بعد از این زمان کشک بادمجان خوشمزه ما آمادست و میتوانید آن را تزیین کنید.

کشک بادمجان

روش تهیه کشک بادمجان کبابی

برای تهیه این نوع کشک بادمجان باید بادمجان ها را ابتدا بشویید

و بعد از خشک کردن با پوست داخل فر و یا روی گاز کبابی کنید تا پوست آن بسوزد و بعد داخل ظرف آب سرد بگذارید و یکی یکی پوست آن را جدا کنید.

سپس بادمجان ها را روی تخته چوب با چاقو بکوبید و ساطوری کنید.

بعد کشک بادمجان را به همان ترتیبی که در دستور بالا گفته شد درست کنید.

نکات و اصول جا افتادن کشک بادمجان

جذب روغن کم در هنگام سرخ کردن بادمجان ها برای کشک بادمجان

جذب روغن کمتر بادمجان در هنگام سرخ کردن زمانی امکان پذیر است

که از ابتدا بادمجان هایتان را پوست کنده و به صورت خرد در آورید

و سپس مقداری نمک به آن اضافه نمایید تا آبی که در داخل بادمجان موجود می باشد تخلیه شود.

چون کشک خودش شور است باید در ریختن نمک داخل کشک بادمجان احتیاط کنید

تا غذا شور نشود.

کشک بادمجان را هم میتوانید گرم و هم به صورت کاملا سرد میل کنید .

 

تزیین کردن کشک بادمجان

کشک بادمجان را می توان با صورت مختلف تزیین و سرو کرد و یکی از جالبترین تزیین هایی که برای آن وجود دارد هم شکل کردن آن با بادمجان می باشد

که به نظر شکل بسیار قشنگی را به نوع غذای تزیین شده می بخشد.

 

نکات تکمیلی در مورد کشک بادمجان

کشک بادمجان جزو پیش غذا – گوناگون میباشد

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۴۵دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵دقیقه میباشد .

کشک بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .

همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .

منبع،نمناک

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.