طرز تهیه كباب مغولی

سلام خدمت طرفداران مجله فارسی ها,امروز در بخش آشپزی غذاهای خارجی باطرز تهیه کباب مغولی یک غذای خوشمزه و جالب در خدمت شما هستیم.

كره را در تابه بریزید و روی حرارت آب كنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

مواد لازم برای كباب مغولی برای ۴ نفر :

 کره

۴ قاشق سوپخوری

 زنجبیل رنده كرده

۱ قاشق چایخوری

 راسته یا فیله گوساله خلالی خردكرده

 ۴۰۰ گرم

 هویج خلالی خردكرده

۲ عدد

تره فرنگی خردكرده

۲ ساقه

فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردكرده

۲ پیمانه

كدوی خلالی خردكرده

۱ عدد

كلم برگ خلالی خردكرده

۱ پیمانه

جوانه ماش

۱ پیمانه

مواد لازم برای تهیه سس كنجد برای كباب مغولی :

 

 دانه كنجد

۳ قاشق سوپخوری

سركه سفید

۲ قاشق سوپخوری

 شكر قهوه ای

 ۲ قاشق سوپخوری

پیازچه خردكرده

 ۳ ساقه

سویا سس

۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه)

سركه بالزامیک

۲ قاشق سوپخوری

سیر له كرده

۲ حبه

روغن كنجد

۵ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه كباب مغولی :

كره را در تابه بریزید و روی حرارت آب كنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.

روش تهیه سس كنجد: دانه های كنجد را تفت دهید. آنگاه آن را بكوبید تا كمی نرم شود. سپس سركه سفید، شكر، پیازچه، سویا سس، سركه بالزامیک، سیر و روغن كنجد را بیفزائید و مخلوط كنید.

یادآوری: برای نرم تر شدن گوشت می توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.