چگونه روغن پخت و پز مورد استفاده را دفع کنیم

چگونه روغن پخت و پز مورد استفاده را دفع کنیم

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”چگونه روغن پخت و پز مورد استفاده را دفع کنیم” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

برخی از بهترین غذاها با روغن پخت و پز تهیه می شوند و همیشه مقداری از روغن در ظرف باقی می ماند.

پس از خنک شدن روغن، تصمیم بگیرید که آیا می خواهید آن را دور بریزید یا مجدد از آن استفاده کنید.

به یاد داشته باشید، برای دفع مناسب روغن را داخل سینک نریزید.

ابتدا روغن پخت و پز را خنک کنید.

هرگز قابلمه های سنگین پر از روغن داغ را بلند نکنید زیرا احتمال سوختگی زیاد است.

اگر می خواهید دوباره از روغن استفاده کنید، یک ظرف شیشه ای تمیز انتخاب کنید که در آن محکم شود.

اگر روغن شما زیاد است، به یاد داشته باشید که ظروف را برچسب بزنید

تا کسی از روغن به طور تصادفی استفاده نکند.

اگر قصد ندارید از روغن مجدد استفاده کنید، می توانید روغن را داخل بطری نوشابه بریزید.

بطری حاوی روغن را در سطل زباله بیندازید.

از ریختن روغن به راحتی در سطل زباله خودداری کنید زیرا باعث ایجاد میکروب و به وجود آمدن حشرات و جوندگان می شود.

قبل از استفاده مجدد ، روغن را از فیلتری مانند صافی قهوه رد کنید. یک صافی قهوه را در بالای ظرف که روغن نگه داشته می شود قرار دهید.

فیلتر را با یک باند لاستیکی ایمن کنید و روغن را به آرامی از طریق فیلتر بریزید.

این کار باعث می شود همه مواد جامد به دام بیفتند، بنابراین روغنی شفاف به‌دست می آورید.

برای سرخ کردن مواد غذایی بهتر است از روغن تازه استفاده کنید.

سعی کنید در غذاهای مشابه از روغن استفاده کنید زیرا روغن پخت و پز قبلا طعم غذایی را که در آن سرخ کرده اید ، گرفته است.

به عنوان مثال، اگر مرغ را در روغن سرخ کردیداز سرخ کردن دونات در آن خودداری کنید.

اگر غذاهای سرخ شده یا نان را سرخ کردید، حتما آن را از صافی عبور بدهید.

از مصرف بیش از ۲ بار روغن خودداری کنید.

منبع،خراسان

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.