چگونه ترشی ریواس درست کنیم
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان چگونه ترشی ریواس درست کنیم در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
ریواس نوعی گیاهی بومی می باشد که به صورت دیمی و بدون آبیاری رشد می کند .
این گیاه ، گیاه بومی مناطق سرد و کوهستانی و مخصوص فصل بهار می باشد .
ریواس در مناطق سردسیر مانند شهربابک و یا بینالود و یا کردستان و کوههای روستای رباط ترک نیز رشد می کند .
ساقه این گیاه ترش و آبدار می باشد و این گیاه بسیار پرخاصیت می باشد .
معمولا این گیاه را در غذاها نیز استفاده می کنند .
حال در این مطلب نحوه درست کردن ترشی ریواس را برای شما کاربران عزیز نیز ارائه می دهیم .
مواد لازم :
سرکه : ۱ پیمانه
شکر : ۱ پیمانه
زنجبیل تازه : ۲ تکه کوچک
نمک ، فلفل ، دانه خردل : به مقدار کافی
آب : ۱ پیمانه
ریواس پاک شده و خرد شده : ۵۰۰ گرم
طرز تهیه :
برای تهیه ریواس ابتدا باید آب ، شکر ، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه مناسب ریخته
و روی حرارت می گذاریم . و اجازه می دهیم تا بجوشد .
حالا ظرف شیشه دار تمیزی و خشکی را انتخاب کرده و داخل آن را ادویه می ریزیم .
ساقه های ریواس را به شکل دلخواه حلقه حلقه می کنیم و در ظرف شیشه ای نیز می ریزیم .
حالا مایع را در درون ظرف شیشه ای می ریزیم و آن را پر می کنیم .
طوری آن را پر کنید که مواد داخل شیشه را کامل بپوشاند .
درب را محکم ببندید .
ترشی شما آماده شده است و
این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است .
بهتر است آن را در یخچال نگه دارید این طوری ترشی شما ترد می شود .
هم جنین می توانید یک فلفل درشت را درون شیشه بیندازید .
چگونه ترشی ریواس درست کنیم
این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .