چگونه ترشی ریواس درست کنیم

چگونه ترشی ریواس درست کنیم

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها با عنوان چگونه ترشی ریواس درست کنیم در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

ریواس نوعی گیاهی بومی می باشد که به صورت دیمی و بدون آبیاری رشد می کند .

این گیاه ، گیاه بومی مناطق سرد و کوهستانی و مخصوص فصل بهار می باشد .

ریواس در مناطق سردسیر مانند شهربابک و یا بینالود و یا کردستان و کوههای روستای رباط ترک نیز رشد می کند .

ساقه این گیاه ترش و آبدار می باشد و این گیاه بسیار پرخاصیت می باشد .

معمولا این گیاه را در غذاها نیز استفاده می کنند .

حال در این مطلب نحوه درست کردن ترشی ریواس را برای شما کاربران عزیز نیز ارائه می دهیم .

مواد لازم :

سرکه : ۱ پیمانه

شکر : ۱ پیمانه

زنجبیل تازه : ۲ تکه کوچک

نمک ، فلفل ، دانه خردل : به مقدار کافی

آب : ۱ پیمانه

ریواس پاک شده و خرد شده : ۵۰۰ گرم

طرز تهیه :

برای تهیه ریواس ابتدا باید آب ، شکر ، زنجبیل و نمک را داخل قابلمه مناسب ریخته

و روی حرارت می گذاریم . و اجازه می دهیم تا بجوشد .

حالا ظرف شیشه دار تمیزی و خشکی را انتخاب کرده و داخل آن را ادویه می ریزیم .

ساقه های ریواس را به شکل دلخواه حلقه حلقه می کنیم و در ظرف شیشه ای نیز می ریزیم .

حالا مایع را در درون ظرف شیشه ای می ریزیم و آن را پر می کنیم .

طوری آن را پر کنید که مواد داخل شیشه را کامل بپوشاند .

درب را محکم ببندید .

ترشی شما آماده شده است و

این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است .

بهتر است آن را در یخچال نگه دارید این طوری ترشی شما ترد می شود .

هم جنین می توانید یک فلفل درشت را درون شیشه بیندازید .

چگونه ترشی ریواس درست کنیم

چگونه ترشی ریواس درست کنیم

این مطلب از دسته آشپزی سایت برای شما گردآوری شده است .

3.7/5 - (12 امتیاز)
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.