نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز

نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب” نکات مهم درباره شیرینی نخودچی مخصوص نوروز ” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

نخودی یکی از لذیذترین شیرینی هاست . برای پخت آن به پیشنهادهای ارائه شده در ادامه مطلب توجه کنید:

۱-درهر روش پخت شیرینی نخودی نباید خمیربه دست بچسبد . خمیرباید لطیف باشد.

۲-اگر شیرینی نخودی باز شد یعنی این‌که روغن آن یا پودر شکر زیاد است ، باید کمی به خمیر آرد اضافه کنیم و اگر گلوله شد یعنی آرد زیاد است و باید کمی روغن به آن بیفزاییم.

۳- معمولا چند عدد ازشیرینی نخودی ها را اول پخت می‌کنند و سپس اگر مشکلی نبود همه را می‌پزند.

۴-البته باید بدانید شیرینی نخودی به دلیل آن که حاوی شکر زیادی است، اغلب موجب یبوست می شود.

۵-همه آردها به‌خصوص آرد نخودچی به سرعت رطوبت محیط را به خود جذب می کند و در گرما، تخم آفاتی که احتمال دارد در هر آردی وجود داشته باشد، رشد می کند و تبدیل به حشره می شود.

* بهتر است برای ماندگاری بیشتر، آرد نخودچی را درون فریزر نگه دارید.

* ارزش غذایی یک سوم لیوان آرد نخودچی، معادل یک کف دست نان سنگک و بربری یا سه چهارم لیوان غلات آماده خوردن (برشتوک) است.

*مصرف نخودچی یا آرد آن در صورتی که بی نمک و به اندازه نخودچی دوآتشه برشته نشده باشد به افرادی که در جویدن حبوبات مشکل دارند توصیه می شود.

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.