نكات طلایی برای پخت نان باگت

نكات طلایی برای پخت نان باگت

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”نكات طلایی برای پخت نان باگت” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

روش های مختلفی برای تهیه نان باگت ارائه می شود که باید به دقت انجام دهید .

 

برای این که بهترین نان باگت را بپزید این نکات را رعایت کنید.

۱- حتماً نان‌ها را توی سینی فر بگذارید ور بیاید. یعنی توی همان سینی فری که قرار است در فر قرار دهید وربیاید. چون اگر بخواهید بعد از ورآمدن ، آن ها را منتقل کنید پف آن هامی خوابد و خوب پخته نمی شود.

۲- یک ربع قبل از این‌که نان باگت ها را بپزید، فر را با حرارت ۲۰۰ درجه روشن کنید.

می توانید روی نان ها کمی شیر بمالید.حدود ۱۲تا۱۵ دقیقه صبر کنید. باید روی نان ها کمی طلایی شود.

۳- پس از پخت، روی نان ها را با فویل بپوشانید و روی فویل هم دستمال آشپزخانه بگذارید و حدود ۱۰تا۱۵ دقیقه صبر کنید. با این شیوه نان نرم می ماند.

۴- هنگام درست کردن خمیر وقتی خمیر به دست می چسبد دست ها را بشویید تا با اضافه کردن آرد بیشتر سبب سنگین شدن خمیر و سفت شدن نان نشوید.

۵- مقدار آبی که در طبخ نان با هر نوع آرد مصرف می شود متفاوت است و به میزان گلوتن موجود در آرد و دمای آشپزخانه بستگی دارد.

بنابراین آب یا مایعات جانشین آن مانند شیر را به تدریج به آرد اضافه کنید تا خمیر بافت مد نظر را پیدا کند. دمای آبی که برای تهیه خمیر از آن استفاده می کنید نیز بسیار مهم است.

۶- از به کار بردن آرد شیرینی پزی برای طبخ نان ها اجتناب کنید

زیرا در این نوع آرد پروتئین های گلوتانین و گلیادین که باعث به وجود آمدن ماده ای به نام گلوتن و در نهایت ورآمدن خمیر می‌شوند به اندازه کافی وجود ندارد.

منبع،خراسان

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.