نحوه پیچیدن سمبوسه

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه پیچیدن سمبوسه در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

با ما همراه باشید .

به کمک این دستور پخت و همچنین نحوه ی پیچیدن سمبوسه در این مطلب می توانید غذایی بسیار خوشمزه را طبخ کنید .

این غذا معمولا برای همه سنین مخصوصا خودکان ، غذایی بسیار لذیذ محسوب می شود .

همچنین سمبوسه از دستور پخت بسیار ساده ای برخوردار می باشد .

نحوه پیچیدن سمبوسه 6 نحوه پیچیدن سمبوسه

نحوه پیچیدن سمبوسه

مواد لازم

سیب زمینی پخته شده : ۳ عدد

پیاز : ۱ عدد متوسط

گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم

جعفری تکه تکه شده : سه قاشق غذاخوری

نمک فلفل و زرد چوبه : به اندازه لازم

نان لواش نرم : ۶ عدد

در این غذا می توانید با توجه ذائقه خود از مواد دیگر مانند قارچ و گشنیز هم استفاده کنید .

طرز تهیه

پیاز را رنده کرده و با روغن سرخ کردنی تفت دهید .

پس از طلایی شدن پیاز ها گوشت چرخ کرده و ادیه جات را به آن بیافزایید .

سیب زمینی های پخته شده را با گوشت کوب له کرده و گوشت ها را به آن اضافه کنید .

سپس جعفری های خرد شده را به ترکیب اضافه کنید .

ترکیب را به خوبی تفت دهید .

حال نحوه پیچیدن نان ها را به شما آموزش می دهیم .

نان لواش برای تهیه ی سمبوسه جزو ضروریات به حساب می آید .

ابتدا نان ها را با یک جسم نوک تیز به صورت نوار های ده سانتی متری برش بزنید .

مواد سمبوسه را به گوشه نان برش زده می ریزیم و آن را بر می گردانیم .

سپس به صورت زیر قسمت تحتانی آن را با انگشت بر می گردانیم و آن را تا می زنیم .

سمبوسه ما به شکل مثلث در آمد .

سپس آن ها در داخل روغن سرخ می کنیم .

در نهایت آن ها را داخل دستمال کاغذی می پیچیم تا روغن آن گرفته شود .

مراحل پیچیدن سمبوسه به ترتیب :

نحوه پیچیدن سمبوسه 1 نحوه پیچیدن سمبوسه

مرحله اول

نحوه پیچیدن سمبوسه 2 نحوه پیچیدن سمبوسه

مرحله دوم

نحوه پیچیدن سمبوسه 3 نحوه پیچیدن سمبوسه

مرحله سوم

نحوه پیچیدن سمبوسه 4 نحوه پیچیدن سمبوسه

مرحله چهارم

نحوه پیچیدن سمبوسه 5 نحوه پیچیدن سمبوسه

مرحله پنجم

گام آخر تزیینات سمبوسه می باشد .

می توانید با سبزیجات مختلف و سس کچاپ سمبوسه خود را تزئین نمایید .

نوش جان …..

این مطلب از قسمت غذاهای ایرانی برای کاربران محترم انتخاب شد .