نحوه درست کردن قهوه اسپرسو

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه درست کردن قهوه اسپرسو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

با ما همراه باشید .

قهوه اسپرسو نوشیدنی دلپذیری است که در اکثر مجالس و کافه ها سرو می گردد .

این قهوه جزو پر طرفدار ترین نوشیدنی های گرم دنیا محسوب می گرد .

قهوه ی اسپرسو نوشیدنی غلیظی می باشد که اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا تولید شد .

قهوه ی اسپرسو نام دانه ی قهوه محسوب نمی گردد ، بلکه این اسم روش تولید قهوه است که با حرکت دادن آب نزدیک به نقطه ی جوش و با فشار زیاد میان دانه های قهوه تولیید می شود .

قهوه ی اسپرسو نسبت به قهوه های معمولی دارای مقدار کافئین بیشتری می باشد .

مواد لازم برای تهیه قهوه ی اسپرسو

۱ – آسیاب کن قهوه

۲ – دستگاه برقی اسپرسو ساز پورتافیلر دار

۳ – تمپر قهوه برای فشرده کردن قهوه

۴ – فنجان

نحوه درست کردن قهوه اسپرسو نحوه درست کردن قهوه اسپرسو

نحوه درست کردن قهوه اسپرسو

طرز تهیه

۱ – مخزن دستگاه را تا حد تعیین شده از آب تصفیه شده پر کنید . دقت داشته باشید که از آب مقطر استفاده نکنید

۲ – اسپرسو ساز را روشن کرده تا به خوبی گرم شود . این زمان معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ ثانیه می باشد .

۳ – پورتا فیلر را محکم ببندید و بگذارید دستگاه چند ثانیه کار کند . این کار باعث وارد شدن آب تازه به داخل دستگاه و همچنین گرم شدن کلیه ی اجزا دستگاه می شود .

۴ – ابتدا چند دانه قهوه را برای آسیاب انتخاب کنید تا از کیفیت آن اطمینان پیدا کنید . اگر قهوه ی آسیاب شده از کیفیت لازم برخوردار بود بقیه ی قهوه ی مصرفی خود را آسیاب نمایید

۵ – تقریبا بین ۱۵ تا ۲۱ گرم قهوه را درون پرتافیلر بریزید سپس آن را فشرده سازی کنید . فشرده سازی قهوه باید به گونه ای باشد که با انگشت کاملا حس گردد .

۶ – پرتافیلر را درون هد گروپ محکم ببندید و قهوه سازی را شروع کنید . پس از رسیدن مقدار قهوه به میزان مورد نیازتان کلید قطع خروج قهوه را فشار دهید .

نکات کلیدی 

۱ – فنجان قهوره قبل از مصرف گرم کنید .

۲ – در داخل اسپرسو ساز از آب سرد استفاده کنید .

۳ – دانه های آسیاب شده نباید زیاد ریز یا درشت باشد .

نوش جان .

این مطلب از بخش نوشیدنی ها برای شما انخاب شد . امیدواریم لذت برده باشید .