نحوه درست کردن قهوه اسپرسو

نحوه درست کردن قهوه اسپرسو

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه درست کردن قهوه اسپرسو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

با ما همراه باشید .

قهوه اسپرسو نوشیدنی دلپذیری است که در اکثر مجالس و کافه ها سرو می گردد .

این قهوه جزو پر طرفدار ترین نوشیدنی های گرم دنیا محسوب می گرد .

قهوه ی اسپرسو نوشیدنی غلیظی می باشد که اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا تولید شد .

قهوه ی اسپرسو نام دانه ی قهوه محسوب نمی گردد ، بلکه این اسم روش تولید قهوه است که با حرکت دادن آب نزدیک به نقطه ی جوش و با فشار زیاد میان دانه های قهوه تولیید می شود .

قهوه ی اسپرسو نسبت به قهوه های معمولی دارای مقدار کافئین بیشتری می باشد .

مواد لازم برای تهیه قهوه ی اسپرسو

۱ – آسیاب کن قهوه

۲ – دستگاه برقی اسپرسو ساز پورتافیلر دار

۳ – تمپر قهوه برای فشرده کردن قهوه

۴ – فنجان

نحوه درست کردن قهوه اسپرسو

نحوه درست کردن قهوه اسپرسو

طرز تهیه

۱ – مخزن دستگاه را تا حد تعیین شده از آب تصفیه شده پر کنید . دقت داشته باشید که از آب مقطر استفاده نکنید

۲ – اسپرسو ساز را روشن کرده تا به خوبی گرم شود . این زمان معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ ثانیه می باشد .

۳ – پورتا فیلر را محکم ببندید و بگذارید دستگاه چند ثانیه کار کند . این کار باعث وارد شدن آب تازه به داخل دستگاه و همچنین گرم شدن کلیه ی اجزا دستگاه می شود .

۴ – ابتدا چند دانه قهوه را برای آسیاب انتخاب کنید تا از کیفیت آن اطمینان پیدا کنید . اگر قهوه ی آسیاب شده از کیفیت لازم برخوردار بود بقیه ی قهوه ی مصرفی خود را آسیاب نمایید

۵ – تقریبا بین ۱۵ تا ۲۱ گرم قهوه را درون پرتافیلر بریزید سپس آن را فشرده سازی کنید . فشرده سازی قهوه باید به گونه ای باشد که با انگشت کاملا حس گردد .

۶ – پرتافیلر را درون هد گروپ محکم ببندید و قهوه سازی را شروع کنید . پس از رسیدن مقدار قهوه به میزان مورد نیازتان کلید قطع خروج قهوه را فشار دهید .

نکات کلیدی 

۱ – فنجان قهوره قبل از مصرف گرم کنید .

۲ – در داخل اسپرسو ساز از آب سرد استفاده کنید .

۳ – دانه های آسیاب شده نباید زیاد ریز یا درشت باشد .

نوش جان .

این مطلب از بخش نوشیدنی ها برای شما انخاب شد . امیدواریم لذت برده باشید .

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.