نحوه درست کردن قهوه اسپرسو
در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها با عنوان نحوه درست کردن قهوه اسپرسو در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
با ما همراه باشید .
قهوه اسپرسو نوشیدنی دلپذیری است که در اکثر مجالس و کافه ها سرو می گردد .
این قهوه جزو پر طرفدار ترین نوشیدنی های گرم دنیا محسوب می گرد .
قهوه ی اسپرسو نوشیدنی غلیظی می باشد که اوایل قرن بیستم در میلان ایتالیا تولید شد .
قهوه ی اسپرسو نام دانه ی قهوه محسوب نمی گردد ، بلکه این اسم روش تولید قهوه است که با حرکت دادن آب نزدیک به نقطه ی جوش و با فشار زیاد میان دانه های قهوه تولیید می شود .
قهوه ی اسپرسو نسبت به قهوه های معمولی دارای مقدار کافئین بیشتری می باشد .
مواد لازم برای تهیه قهوه ی اسپرسو
۱ – آسیاب کن قهوه
۲ – دستگاه برقی اسپرسو ساز پورتافیلر دار
۳ – تمپر قهوه برای فشرده کردن قهوه
۴ – فنجان
نحوه درست کردن قهوه اسپرسو
طرز تهیه
۱ – مخزن دستگاه را تا حد تعیین شده از آب تصفیه شده پر کنید . دقت داشته باشید که از آب مقطر استفاده نکنید
۲ – اسپرسو ساز را روشن کرده تا به خوبی گرم شود . این زمان معمولا بین ۱۰ تا ۱۵ ثانیه می باشد .
۳ – پورتا فیلر را محکم ببندید و بگذارید دستگاه چند ثانیه کار کند . این کار باعث وارد شدن آب تازه به داخل دستگاه و همچنین گرم شدن کلیه ی اجزا دستگاه می شود .
۴ – ابتدا چند دانه قهوه را برای آسیاب انتخاب کنید تا از کیفیت آن اطمینان پیدا کنید . اگر قهوه ی آسیاب شده از کیفیت لازم برخوردار بود بقیه ی قهوه ی مصرفی خود را آسیاب نمایید
۵ – تقریبا بین ۱۵ تا ۲۱ گرم قهوه را درون پرتافیلر بریزید سپس آن را فشرده سازی کنید . فشرده سازی قهوه باید به گونه ای باشد که با انگشت کاملا حس گردد .
۶ – پرتافیلر را درون هد گروپ محکم ببندید و قهوه سازی را شروع کنید . پس از رسیدن مقدار قهوه به میزان مورد نیازتان کلید قطع خروج قهوه را فشار دهید .
نکات کلیدی
۱ – فنجان قهوره قبل از مصرف گرم کنید .
۲ – در داخل اسپرسو ساز از آب سرد استفاده کنید .
۳ – دانه های آسیاب شده نباید زیاد ریز یا درشت باشد .
نوش جان .
این مطلب از بخش نوشیدنی ها برای شما انخاب شد . امیدواریم لذت برده باشید .