نحوه خشک کردن سیر تازه

در ادامه این مطلب از مجله خبری فارسی ها با آموزش نحوه خشک کردن سیر تازه در خدمت شما کاربران گرامی و محترم هستیم .

امروز برای شما چند روش کاربردی و بسیار راحت برای خشک کردن سیر تازه را نوشته ایم .

نحوه خشک کردن سیر تازه نحوه خشک کردن سیر تازه

نحوه خشک کردن سیر تازه

شما می توانید بسته با زمان ، موقعیت و امکاناتی که در اختیار دارید از یکی از آنها استفاده کنید .

خشک کردن سیر تازه به روش سنتی

ساده ترین روش خشک کردن سیر تازه این است که ابتدا سیر را پوست کنده و حلقه حلقه کنید .

سپس ورقه های سیر را بر روی یک پارچه تمیز نخی پهن کرده و در مقابل نور آفتاب قرار دهید تا خشک شوند .

خشک کردن سیر تازه در داخل خانه

این روش در مواقعی کاربرد دارد که هوا ابری است یا به علت آلودگی هوا ، امکان قرار دادن سیرها مقابل نور خورشید وجود ندارد .

در این روش کافی است سیرها را در داخل یک سینی بزرگ روحی یا آلومینیومی پهن کنید سپس بر روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا خشک شوند .

خشک کردن سیر تازه به کمک فر یا خشک کن

سریع ترین روش برای خشک کردن سیر ، قرار دادن آن در فر می باشد .

کافی است سیرهای خشک شده یا ورقه شده را در داخل سینی مخصوص فر یا یک توری مناسب پهن کنید .

سپس آن را به مدت ۱٫۵ تا ۲ ساعت در داخل فر با دمای ۱۱۰ درجه سانتی گراد قرار دهید .

بهتر است که مدام سیرها را چک کنید .

یکی از سیرها را بردارید اگر خشک شده بود یعنی آماده است .

همچنین می توانید برای خشک کردن سیرها از مایکروفر و خشک کن نیز استفاده کنید .

این مطلب از بخش نگهداری مواد غذایی برای شما گردآوری شده است .