لقمه های رولی مرغ و سبزیجات

لقمه های رولی مرغ و سبزیجات

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”لقمه های رولی مرغ و سبزیجات” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

 

مواد لازم برای ۲ تا ۳ نفر

گشنیز و جعفری و پیازچه خرد شده – یک لیوان
مرغ پخته ریش ریش شده – نصف لیوان
ژامبون مرغ خرد شده ( در صورت تمایل) – نصف لیوان
ماست – یک قاشق غذاخوری
سس مایونز- یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و خردل – به میزان لازم

روش تهیه
ابتدا یک عدد فیله مرغ یا یک تکه کوچک سینه مرغ را با پیاز و ادویه و هویج آب پز می کنیم تا هم پخته شود و هم بوی بد آن گرفته شود، بعد از پخته شدن آن را ریش ریش یا ریز خرد می کنیم.

گشنیز، جعفری و پیازچه را هر کدام به مقدار مساوی، خرد و با مرغ و ژامبون گوشت خرد شده مخلوط می کنیم.

یک قاشق ماست و یک قاشق سس مایونز به همراه ادویه مخلوط و به بقیه مواد اضافه می‌کنیم.
در آخر یک عدد نان باگت یا لواش بر می داریم و مواد را به صورت یک لایه نازک بر روی نان می گذاریم و برای زیبایی کار، نان را رول می کنیم و به صورت لقمه ای برش می دهیم و به دلخواه تزئین می کنیم.
تنوع سبزی ‌ها نیز مطابق با ذائقه هر فرد متفاوت است. می‌توانیم برای سالم‌تر شدن غذا، ژامبون را حذف کنیم.

منبع،خراسان

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.