فوت و فن دیزی خوشمزه

فوت و فن دیزی خوشمزه

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”فوت و فن دیزی خوشمزه” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

آبگوشت یکی از ساده ترین غذاهایی هست که می توان درست کرد. اما در عوض یکی از سالم ترین و مقوی ترین آنها هم هست. معمولاً در هر شهری برای پخت آبگوشت یک دستور ویژه خودشان را دارند.ما در اینجا متداول ترین روش پخت آن را آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه آبگوشت برای ۴ نفر

  • گوشت گوسفندی همراه با استخوان و کمی چربی: ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی : ۲ عدد متوسط
  • گوجه: یک عدد متوسط
  • نخود: نصف لیوان ( دیزی سنتی لوبیا ندارد و تنها نخود است. لوبیا سفید یا چشم بلبلی را میتوانید اضافه کنید)
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • رب گوجه: یک یا دو قاشق غذا خوری
  • ادویه آبگوشت: در ادامه می نویسم شامل چه چیزهایی می شود.
  • زیره سیاه: نصف قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق مربا خوری
  • لیمو عمانی: نصف یک لیمو بزرگ یا پودر لیمو عمانی یک قاشق چای خوری سر خالی
  • ترخون خشک شده: نصف قاشق غذا خوری (دلخواه)

مراحل درست کردن آبگوشت

بهتر است ابتدا ۲۰ دقیقه تا ۱ ساعت نخود را آب کنید. که نفخ آن گرفته شود.

گوشت،نخود،پیاز را داخل قابلمه ۴ نفره قرار دهید. قابلمه را تا یک بند انگشت مانده به پر شدن آب کنید. روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید. (در قابلمه باید ۲ تا ۳ برابر از میزان آبی که در آخر قرار است بماند، آب بریزید.)

توجه: پیاز را پوست بکنید و دو قسمت کنید داخل آبگوشت بیندازید. 

وقتی شروع به جوشیدن کرد یک قاشق مربا خوری پُر به آن ادویه بزنید. حرارت گاز را خیلی کم کنید در حدی که آب آبگوشت بجوشد. درب قابلمه را بگذارید تا حدود ۳ الی ۴ ساعت بپزد.

بعد از اینکه گوشت آبگوشت پخت، نوبت به اضافه کردن لیمو عمانی، زیره، سیب زمینی پوست کنده، ترخون، رب گوجه و گوجه ۴ قسمت شده است.

این مواد را حتماً بعد از پخت گوشت داخل آبگوشت می ریزیم، چون موجب دیرپز شدن گوشت می شوند. همچنین سیب زمینی و گوجه حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارند تا بپزند.

گوجه را ۴ قسمت کنید و سیب زمینی را پوست بکنید. اگر بزرگ است ۲ قسمت کنید وگرنه نیاز نیست آن را تیکه کنید.

بعد از ۳۰ دقیقه که سیب زمینی هم پخت، نمک را هم به آبگوشت اضافه کنید.

دیزی خوشمزه

فوت و فن دیزی

۱-در صورتی که غذای شما رنگ دلخواهتان را نداشت می توانید از یک قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی سرخ شده در کمی روغن، داخل غذا استفاده کنید. اگر هنگام سرخ کردن رب یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده هم به آن بیفزایید، نتیجه بهتری می گیرید.

۲-هر چه زمان پخت این غذا طولانی تر باشد، جا افتاده تر و خوش مزه و خوش رنگ تر می شود.
معمولا این غذا را با آب زیاد درست می کنند و بهتر است اول کار به اندازه کافی در ظرف آب بریزید تا مزه غذا در اثر اضافه کردن چند مرحله آب در طول پخت، تحت تاثیر قرار نگیرد.

۳-آبگوشت بهتر است همراه با سبزی و پیازمصرف شود؛ سبزی و پیاز حاوی پتاسیم است که برای مبتلایان به فشار وچربی خون مفید است؛ افراد دچار این عوارض نباید موقع مصرف آبگوشت به آن نمک اضافه کنند.

۴-انتخاب گوشت مناسب آبگوشت سخت ترین مرحله از پخت یک آبگوشت ایرانی اصیل است. زیرا بهترین گزینه برای پخت یک آبگوشت خوشمزه گوشت گوسفندی به همراه دنبه است. 

۵-برای طعم بهتر دیزی سنگی می توانید به جای آبلیمو از لیمو عمانی استفاده کنید.

 

ادویه پیشنهادی برای آبگوشت

زیره سبز ۳قاشق سوپ خوری
تخم گشنیز ۵قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۵قاشق سوپ خوری
زیره سیاه یک قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه ۲قاشق سوپ خوری
شنبلیله خشک ۲قاشق سوپ خوری
برگ پیازچه خشک ۵قاشق سوپ خوری

سرو آبگوشت در کنار ترشی خانگی و سبزی و دوغ محلی عالی است.نوش جان

منبع:چاره دان،پارسینه،آرگا

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.