فواید خوردن ویتامین ث

فواید خوردن ویتامین ث

همینک در مجله آنلاین فارسی ها با مطلب”فواید خوردن ویتامین ث” در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

همه ما ویتامین «ث» را با میوه هایی مانند پرتقال مرکبات و کیوی می شناسیم و این که ویتامین «ث»، برای پیشگیری از سرماخوردگی مفید است،

 

اما مصرف کافی این ویتامین به فرد در مشکلاتی از جمله موارد زیر کمک می کند:

سرماخوردگی|

ویتامین «ث » با تقویت سیستم ایمنی بدن شدت حملات سرماخوردگی و آنفلوآنزا را کاهش می دهد. این ویتامین آثار رایج سرماخوردگی از جمله التهاب و آبریزش بینی را کاهش می دهد.

فشار خون بالا|

اگر با فشار خون بالا درگیر هستید، غذاهای سرشار از ویتامین «ث»
می تواند برای شما بسیار کارساز باشد. با مصرف منظم این ویتامین می توان بروز فشار خون غیرطبیعی را کاهش داد.

متابولیسم چربی|

چربی شکمی، بافت چربی اطراف یا داخل حفره شکمی است. برای متابولیسم مناسب چربی مصرف منظم ویتامین «ث» ضروری است.ویتامین «ث » به تقویت متابولیسم کمک و بنابراین وزن شما را کنترل می کند.

تولید کلاژن|

کلاژن ماده ای است که به طور طبیعی توسط بدن تولید می شود. با این حال با افزایش سن افراد، تولید این ماده کاهش می یابد.
ویتامین «ث »نقش مهمی در تولید کلاژن دارد که باعث کاهش چین و چروک و علایم و نشانه های پیری می شود.
برخی میوه ها و سبزیجات حاوی ویتامین ث می توانند به دریافت نیاز روزانه ما برای این ویتامین کمک کنند. منابع حاوی ویتامین «ث » شامل کیوی، توت فرنگی، گوجه فرنگی، کلم بروکلی فلفل دلمه ای زرد، سبزیجات با برگ های سبز تیره مانند اسفناج، برگ چغندر و شلغم است.

منبع،خراسان

فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.