طرز پخت سوپ تمبر هندی

در ادامه این مطلب از مجله آنلاین فارسی ها طرز پخت سوپ تمبر هندی یک سوپ خوشمزه با طرز پخت راحت رو واستون آماده کردیم .

امیدواریم دوست داشته باشید .

طرز پخت سوپ تمبر هندی طرز پخت سوپ تمبر هندی

طرز پخت سوپ تمبر هندی

مواد لازم سوپ تمبر هندی

موز سبز (خردشده) ۲ عدد

فلفل ‌چیلی (خرد‌شده) ۱ عدد

پودر‌ زیره‌ سبز ۱ قاشق سوپخوری

پودر‌ دانه‌ گشنیز ۲ قاشق سوپخوری

گشنیز (ساطوری خرد‌شده) یک دوم پیمانه

نعنا تازه (ساطوری‌ خردشده) یک دوم پیمانه

پیاز (نگینی‌ خرد‌شده) ۱ عدد

سیر (له شده) ۲ حبه

آرد ۱ قاشق سوپخوری

آب گوشت ۲/۵ پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

روغن‌ کنجد یک سوم پیمانه

عصاره تمبر‌هندی یک چهارم پیمانه

شیر‌ نارگیل یک و یک چهارم پیمانه

طرز پخت سوپ تمبر هندی

ابتدا روغن کنجد یا روغن مایع را درون تابه‌ای ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا گرم شود . بعد پیاز را به آن افزوده و کمی تفت می دهیم تا سبک شود.

سیر و نیمی از فلفل ‌چیلی و پودر زیره ‌سبز و پودر دانه‌ گشنیز را به مواد افزوده ، سپس آن را کمی تفت می دهیم . بعد آرد را به آن افزوده و کمی دیگر تفت می دهیم.

موز ، آب گوشت ( یا آب مرغ ) ، تمبر‌هندی (از قبل داخل کاسه‌ای با مقداری آب ولرم خیس‌ و از صافی ردشده) و شیر‌ نارگیل را به مواد افزوده و صبر می کنیم به جوش آید . سپس در تابه را می گذاریم تا موز نرم شود .

مواد را داخل دستگاه غذاساز ریخته و پوره می کنیم بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و دوباره روی حرارت می گذاریم تا با حرارت کم جا بیفتد . سپس بقیه فلفل‌چیلی را به آن اضافه کرده و از روی حرارت برمی داریم.

قبل از سرو گشنیز و نعنا را به سوپ افزوده و نوش جان کنید .