طرز پخت آبریز ( اوبریز )

طرز پخت آبریز ( اوبریز )

آبریز ( اوبریز )

غذای محلی بختیاری است که بیشتر با دل و جگر گوسفند درست می شود ولی با مخلوط جگر و گوشت گوسفند و یا مرغ هم می توان آن را پخت .

طرز پخت آبریز ( اوبریز )

طرز پخت آبریز ( اوبریز )

ابتدا پیاز را سرخ می کنیم سپس گوشت یا مرغ را به آن اضافه می کنیم بدون اضافه کردن هیچ ادویه ای اجازه می دهیم تا گوشت با آب خودش بپزد .

در این فاصله ترشی ناردون یا همان دانه انار خشک را با دو سه لیوان آب می گذاریم روی شعله تا پخته شود و ترشی خودش را به آب بدهد حدود ۲۰ دقیقه وقتی که گوشت کاملا پخت و آب آن کم شد ادویه و نمک را اضافه می کنیم و آب ترشی را که صاف کردیم به گوشت اضافه می کنیم و اجازه می دهیم حدود نیم ساعت دیگر بپزد تا ترشی به خورد گوشت برود .

سیب زمینی در این غذا اختیاری است ولی اگر می خواهید بریزید حتما قبل از اضافه کردن آب ترشی باشد چون ترشی باعث می شود سیب زمینی سفت شود و خوب پخته نشود . این غذا معمولا با نان خورده می شود ولی با پلو هم عالی است .

معمولا آبریز با گوشت تازه درست می شود چون معمولا گوشتی که می رود داخل فریزر آب کمتری دارد و ممکن است قبل از پختن کاملا تبخیر شود که در این صورت می توانید به آن آب اضافه کنید .

 

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.