طرز تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش

هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها به عنوان طرز تهیه کله جوش در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .

طرز تهیه کله جوش

طرز تهیه کله جوش

کله جوش یکی از غداهای سنتی ایرانی است شاید برخی برای اولین بار نام آن را شنیده اند .

می توان آن را نوعی خوراک نیز نام گذاشت و شامل موادی از گوشت و کشک و … است .

کله جوش غذایی با طبع گرم خشک است و اینکه خون ساز و ملین و تقویت کننده گوارش است .

همانطور که می دانید کشک سرشار از پروتیین و کلسیم است و برای جلوگیری از پوکی استخوان عالی است .

و اینکه از نظر کالری هر صد گرم از آن حدودا ۱۲۰ کالری انرژی دارد .

مواد موردنیاز برای پخت کله جوش

پیاز خام ۱۰۰ گرم

کشک  ۱۵۰ گرم

پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپ خوری

سبزی (نعناع ، مرزه ، شنبلیله)

گردو ساییده شده ۱۰۰ گرم

روغن به مقدار لازم

گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

زرد چوبه و نمک و فلفل به مقدار نیاز

روش پخت کله جوش

ابتدار پیاز را رنده کرده و آن را در روغن تفت می دهیم و گوشت چرخ شده ، نمک . فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه می کنیم .

طرز تهیه کله جوش 2

پس از ورز دادن آنها را به شکل گلوله های کوچک در می آوریم و این گلوله های کوچک آماده را در تابه ای دیگر سرخ می کنیم .

سپس سه پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و سبزی های خشک را نیز به داخل ـن اضافه می کنیم .

طرز تهیه کله جوش 4

در آخر اجازه می دهیم تا خوب جوش بخورد هنگامی آب آن نصف شد گردو ساییده شده و کشک را به آن اضافه می کنیم .

و حالا غذای ما آماده است .

می توانیم برای تزیین آن از نعناع داغ استفاده کنیم .

توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید .

طرز تهیه کله جوش 5

این مطلب از دسته غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .

 

 

Rate this post
فیسبوک توییتر گوگل + لینکداین تلگرام واتس اپ کلوب
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.