طرز تهیه کله جوش
هم اکنون در مجله آنلاین فارسی ها به عنوان طرز تهیه کله جوش در خدمت شما کاربران گرامی هستیم .
طرز تهیه کله جوش
کله جوش یکی از غداهای سنتی ایرانی است شاید برخی برای اولین بار نام آن را شنیده اند .
می توان آن را نوعی خوراک نیز نام گذاشت و شامل موادی از گوشت و کشک و … است .
کله جوش غذایی با طبع گرم خشک است و اینکه خون ساز و ملین و تقویت کننده گوارش است .
همانطور که می دانید کشک سرشار از پروتیین و کلسیم است و برای جلوگیری از پوکی استخوان عالی است .
و اینکه از نظر کالری هر صد گرم از آن حدودا ۱۲۰ کالری انرژی دارد .
مواد موردنیاز برای پخت کله جوش
پیاز خام ۱۰۰ گرم
کشک ۱۵۰ گرم
پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپ خوری
سبزی (نعناع ، مرزه ، شنبلیله)
گردو ساییده شده ۱۰۰ گرم
روغن به مقدار لازم
گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم
زرد چوبه و نمک و فلفل به مقدار نیاز
روش پخت کله جوش
ابتدار پیاز را رنده کرده و آن را در روغن تفت می دهیم و گوشت چرخ شده ، نمک . فلفل و زرد چوبه را به آن اضافه می کنیم .
پس از ورز دادن آنها را به شکل گلوله های کوچک در می آوریم و این گلوله های کوچک آماده را در تابه ای دیگر سرخ می کنیم .
سپس سه پیمانه آب به آن اضافه می کنیم و سبزی های خشک را نیز به داخل ـن اضافه می کنیم .
در آخر اجازه می دهیم تا خوب جوش بخورد هنگامی آب آن نصف شد گردو ساییده شده و کشک را به آن اضافه می کنیم .
و حالا غذای ما آماده است .
می توانیم برای تزیین آن از نعناع داغ استفاده کنیم .
توصیه می کنیم حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید .
این مطلب از دسته غذاهای ایرانی برای شما گردآوری شده است .